Vluchten van Vancouver naar Californië

Vluchtaanbiedingen van Vancouver naar Californië

Zoek je goedkope tickets van Vancouver naar Californië, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Vancouver naar Californië

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden110 €, San Francisco
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd2 uur 46 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekVancouver Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenAir Canada

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Vancouver naar Californië die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 110 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Californië van 322 €.
De goedkoopste maand om van Vancouver naar luchthaven Santa Rosa te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Vancouver naar luchthaven Redding te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Vancouver naar luchthaven Bakersfield te vliegen is meestal januari. En de goedkoopste maand om van Vancouver naar luchthaven Oakland Metropolitan Oak te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Vancouver naar Californië op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 11 juli 2024.
Luchthaven Vancouver Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Californië.
Als je vliegt vanaf Vancouver, is de goedkoopste stad in Californië om naartoe te vliegen San Francisco. De goedkoopste luchthaven van San Francisco is op dit moment San Francisco Internationaal.
De gemiddelde vluchttijd tussen Vancouver en Californië is 2 uur en 45 minuten.
Populairste vluchten