Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Roanoke

Als u vliegt van en naar Roanoke of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Roanoke, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Roanoke vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Roanoke nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Roanoke op twitter. Vind contactgegevens voor Roanoke vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Roanoke. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Roanoke vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Roanoke vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Roanoke vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Roanoke vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Roanoke vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Roanoke. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Roanoke.

meer

Vliegvelden in de buurt van Roanoke:

 Roanoke Speciale aanbiedingen

Hotels in Roanoke

 Roanoke Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Roanoke

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Roanoke

 Contactgegevens

Roanoke Luchthaven

Adres:
5202 Aviation Drive NW,
Roanoke,
VA 24012,
UNITED STATES OF AMERICA

Tel:+1 (0)540 3621999

Website:

 Locatiegegevens

Lengtegraad:79° 58' 35'' W
Breedtegraad:37° 19' 28'' N
IATA-code:ROA
ICAO-code:KROA

 Locatie Luchthaven

Google map