Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Kamloops

Als u vliegt van en naar Kamloops of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Kamloops, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Kamloops vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Kamloops nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Kamloops op twitter. Vind contactgegevens voor Kamloops vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Kamloops. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Kamloops vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Kamloops vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Kamloops vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Kamloops vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Kamloops vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Kamloops. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Kamloops.

meer

Vliegvelden in de buurt van Kamloops:

 Kamloops Speciale aanbiedingen

Hotels in Kamloops

 Kamloops Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Kamloops

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Kamloops

 Contactgegevens

Kamloops Luchthaven

Adres:
3035 Airport Drive,
Kamloops,
BC,
V2B 7X1,
CANADA

Fax:+1 (1)250 3763935

 Locatiegegevens

Lengtegraad:120° 26' 17'' W
Breedtegraad:50° 41' 57'' N
IATA-code:YKA
ICAO-code:CYKA

 Locatie Luchthaven

Google map