Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Adana airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Adana

Bent u van plan om op vakantie naar Turkije te gaan en wilt u deze prachtige vakantiebestemming per huurauto gaan ontdekken? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Adana Airport.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Adana

De luchthaven van Adana, ook wel Adana Airport of Adana Şakirpaşa Airport genoemd, ligt 3,5 kilometer buiten het centrum van Adana en wordt vooral gebruikt door vakantiegangers die naar de Turkse kust op vakantie gaan. Op de luchthaven van Adana zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Circular Car Hire, Europcar, Enterprise en Rent Go. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal, u hoeft dus nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald niet ver met uw koffers te lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Adana

Afhankelijk van wat er in uw autoverhuurovereenkomst is afgesproken dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie mogelijk weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want als u het luchthaventerrein oprijdt ziet u bij de eerste rotonde een Lukoil tankstation liggen. Daarnaast kunt u ook bij het Aytemiz tankstation tanken op Obalar Cd of bij het Petrol Ofisi tankstation nabij de Güney Kuşak Blv, op Kurtuluş Cd.

Met de huurauto naar Adana rijden

Bent u van plan om na aankomst met uw huurauto naar het centrum van Adana te gaan rijden, dan dient u vanaf het luchthaventerrein de Barış Blv op te rijden en dan bij de Turhan Cemal Beriker Blv. / D400 rechtsaf te slaan. Indien u deze weg blijft volgen komt u vanzelf in de binnenstad van Adana terecht. Zonder files en opstoppingen (die overigens wel vaak voorkomen) duurt de autorit van Adana Airport naar het centrum van de stad nog geen 10 minuten.

Met de huurauto naar de Turkse kust rijden

Als u nadat u aangekomen bent rechtstreeks met uw huurauto naar een badplaats aan de Turkse kust gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de Barış Blv op te rijden en dan bij de Turhan Cemal Beriker Blv. / D400 linksaf te slaan. De D400 brengt u helemaal naar Mersin. Indien uw eindbestemming ten westen van Mersin ligt dient u gewoon de D400 te blijven volgen, deze leidt langs alle plaatsen aan de Turkse kust, waaronder ook Antalya, Alanya en Gazipaşa. Op de D400 hoeft u nergens tol te betalen.

Adana

Waarschijnlijk was u van plan om Adana over te slaan en rechtstreeks met uw huurauto naar uw vakantiebestemming aan de Turkse kust rijden, maar toch is deze prachtige Turkse stad met veel historie zeker een bezoekje waard. Wilt u weten wat u allemaal in Adana kunt zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Adana u echt niet mag overslaan.

Een groot gedeelte van de historische binnenstad van Adana is niet goed bereikbaar per auto, u kunt uw huurauto daarom beter in een buitenwijk in een parkeergarage of op een parkeerterrein zetten. Mocht u op zoek zijn naar hotels in Adana dan kunt u het beste een hotel uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.