Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Bratislava airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Bratislava

Als u gaat vliegen naar Bratislava om een rondreis door Slowakije te maken kunt u het beste een auto huren op Bratislava Airport. Een huurauto reserveren gaat snel en eenvoudig via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Bratislava

Wie naar Bratislava gaat vliegen landt op Bratislava Airport, of M. R. Štefánik Airport zoals deze internationale luchthaven in Slowakije ook wel wordt genoemd. Het vliegveld van Bratislava ligt ongeveer 9 kilometer ten noordoosten van de historische binnenstad van Bratislava en is snel en eenvoudig per huurauto te bereiken. Daarnaast ligt Bratislava Airport slechts een uurtje rijden verwijderd van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, dus als u wat tijd overheeft dient u zeker even de grens met Oostenrijk over te steken. Op de luchthaven van Bratislava bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Buchbinder, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, Megadrive en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Bratislava hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u meteen heen kunt lopen zodra u de douane heeft gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Nadat uw autoverhuurovereenkomst is ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die buiten vlak bij de terminal voor u klaarstaat.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Bratislava

Bij de meeste autoverhuurbedrijven die op de luchthaven van Bratislava gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren. Dit is geen enkel probleem, want vlakbij het luchthaventerrein zijn enkele tankstations te vinden, waaronder langs de E571 en nabij de E58, vlak bij de kruising met route 572. Gaat u vanuit het centrum van Bratislava naar de luchthaven rijden dan kunt u ook in de stad tanken, bijvoorbeeld op route 61.

Met de huurauto naar Bratislava rijden

Indien u met uw huurauto naar Bratislava gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein verlaat de E571/E58/E75 richting Brno / Komárno / Győr / Wien op te rijden. Na enkele minuten neemt u afslag D2 / Route 61 richting Čunovo / Centrum / Dvory / Výst. Incheba en blijft dan de borden richting Centrum volgen, u komt dan vanzelf in de binnenstad van Bratislava terecht. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de reis van de luchthaven naar het centrum van Bratislava een kleine 20 minuten.

Bratislava

Bratislava is de hoofdstad van Slowakije en kent een rijke geschiedenis, die in grote mate beïnvloed is door de omringende landen Oostenrijk, Tsjechië en Hongarije. Dat is ook de reden dat Bratislava barst van de indrukwekkende bezienswaardigheden, zoals het kasteel van Bratislava, de Maximiliaanfontein en het Grassalkovich paleis. Wilt u meer te weten komen over deze bijzondere stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Bratislava u allemaal gezien moet hebben en welke hotels in Bratislava u daar in de buurt kunt boeken.

Overal in het centrum van Bratislava geldt betaald parkeren. Wilt u tijdens een bezoekje aan de stad geen omkijken hebben naar uw huurauto dan kunt u hem het beste in een parkeergarage neerzetten. Mocht u van plan zijn om een of meerdere nachten in Bratislava te verblijven dan kunt u het beste een hotel uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.