Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Ankara Esenboga airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Ankara Esenboga

Auto huren Ankara Esenboga

De Turkse hoofdstad Ankara is een moderne stad die in krap een eeuw tijd explosief is gegroeid. Met veel groen in de stad en als bakermat van de wereldberoemde angorawol is de stad een wereld van vershcil met het populaire Istanbul. De vele musea, de indrukwekkende Citadel en het mausoleum Anıtkabir van Atatürk, de grondlegger van het moderne Turkije, zijn enkele unieke bezienswaardigheden die Ankara te bieden heeft. In Ankara wonen vele studenten waardoor de stad een moderne en bruisende sfeer kent. Huur een auto via Skyscanner om Ankara en de directe omgeving te verkennen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Ankara Esenboga?

Op Ankara Esenboga zijn verschillende internationale en lokale autoverhuurbedrijven actief. Essence Car, Circular Car Hire, Central Rent a Car, Dollar, First Car, Budget, Enterprise, Avis, Europcar, Sax Car, Sixt en Thrifty zijn op en rond het vliegveld van Ankara te vinden.

Benzinepomp in de buurt van Ankara Esenboga

Let op dat de meeste autoverhuurbedrijven een huurauto retour verwachten met een volle tank benzine. Wanneer de huurauto retour komt zonder volle tank, kunnen er extra kosten worden berekend.

Op het terrein van vliegveld Ankara Esenboga is een tankstation te vinden. Direct naast de uitgang van de aankomsthal is een benzinepomp. Rechtsaf uit de aankomsthal, langs de Esenboğa Havaalanı, is de benzinepomp te vinden. Ongeveer 200 meter verder, langs de Özal Boulevard, is een tweede tankstation te vinden.

Vanaf vliegveld Ankara Esenboga

Ankara ligt op ongeveer 28 kilometer afstand van Ankara Esenboga Airport wat ongeveer 35 minuten rijden is met een huurauto. Verlaat het vliegveld via Esenboğa Havaalanı/Özal Boulevard richting Ankara. Neem vervolgens de D180 naar Ankara en volg deze weg het centrum van de stad in.

Op bestemming aankomen

Ankara

Ankara is een moderne en heel groene stad met een prettige en levendige sfeer. De vele studenten in de stad maken Ankara tot een bruisende stad met vele musea, winkeltjes en cafés. De stad kent een lange geschiedenis die terug te voeren is tot het Bronzen Tijdperk. Verschillende historische gebouwen en geschiedkundige musea herinneren aan de lange en interessante geschiedenis. Ankara oogt vooral modern, levendig en heeft met de vele kleine winkeltjes en leuke restaurants voor elk wat wils te bieden. Parkeren in het centrum van Ankara is vaak niet ingewikkeld, wel wordt op veel plekken een bijdrage gevraagd voor het parkeren van de huurauto.

Hattusas Mahallesi

Hattusas Mahallesi is een bijzonder interessante plek voor toeristen die interesse hebben in de eeuwenlange geschiedenis van het gebied rondom Ankara. Het uitgestrekte gebied met heuvels en overblijfselen uit de Bronstijd is een waar avontuur om te bezoeken. De verschillende archeologische vindplaatsen geven een beeld van de eeuwenoude beschaving van de Hettiti. Verschillende archeologische thema's worden in het uitgestrekte gebied behandeld en archeologen zijn nog steeds bezig met verschillende opgravingen. Vanaf Ankara is het ongeveer 200 kilometer en ruim 2 uur rijden met een huurauto naar Hattusas. Verlaat via de Hipodrom Caddesi en de D200 Ankara. De D200 gaat over in de E88 en vervolgens in de Kırıkkale Çorum Yolu/D190. Blijf de Kırıkkale Tokat Yolu/D190 volgen en ga rechtdoor over de Boğazkale Yolu. Ga linksaf naar de Yazılıkkaya Caddesi waar de Hattusas Mahallesi te vinden is, de ingangen staa met bordjes aangegeven. Het verkennen van het gebied gaat het beste per auto waardoor een parkeerplaats niet nodig is.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.