Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Los Angeles Internationaal airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Los Angeles Internationaal

Auto huren Los Angeles Internationaal

Gaat u naar Californië en wilt u deze prachtige vakantiebestemming per huurauto gaan ontdekken? Kijk dan op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Los Angeles Internationaal.

Autoverhuurbedrijven op Los Angeles Internationaal

De luchthaven van Los Angeles, officieel Los Angeles International Airport geheten, ligt 26 kilometer van Downtown Los Angeles en behoort tot de drukste luchthavens van Amerika. Op Los Angeles Internationaal zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Budget, Dollar, Hertz en Thrifty. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in alle terminals van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van Los Angeles International Airport

Mogelijk heeft u met uw autoverhuurbedrijf afgesproken dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank inlevert. Bekijk in dat geval vooraf waar u uw huurauto het beste kunt voltanken. De dichtstbijzijnde tankstations bevinden zich op West Century Boulevard, op de kruising met Aviation Boulevard. Wilt u al eerder tanken dan kan dat ook, want alle wegen rondom de luchthaven, waaronder de I-105 en I-405, zijn bezaaid met tankstations. U hoef dus nooit bang te zijn dat u geen tankstation tegenkomt als u uw huurauto terug naar het vliegveld gaat brengen.

Met de huurauto naar Los Angeles rijden

Bent u van plan om na aankomst rechtstreeks vanaf het vliegveld naar het centrum van Los Angeles te gaan rijden? Sla dan zodra u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf en rijdt Route 1 (Sepulveda Blvd) op. Rijd vervolgens de oprit op naar de I-105 E en houd rechts aan. Neem na ongeveer 10 minuten afslag 7B en rijd de I-110 op richting Los Angeles / San Pedro. Neem vervolgens de afslag Ventura / I-5 S/I-10 E/California 60 E, u komt dan in Downtown Los Angeles terecht. Indien u onderweg geen files of opstoppingen tegenkomt duurt de gehele autorit een klein half uurtje. U hoeft onderweg nergens tol te betalen.

Los Angeles

Los Angeles is vooral bekend vanwege de filmindustrie, tot de topattracties van deze bruisende stad behoren dan ook de Sunset Strip en Hollywood Hills. Daarnaast kunt u in de omgeving van Los Angeles heerlijk aan het strand liggen, bijvoorbeeld in Santa Monica of Venice Beach. Wilt u weten wat u allemaal in Los Angeles en omgeving kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Los Angeles u zeker niet mag missen en welke hotels in Los Angeles u zou kunnen boeken.
In het centrum Los Angeles is het eigenlijk altijd druk, al zorgt het uitgebreide wegennetwerk ervoor dat het verkeer de hele dag door wel redelijk goed doorstroomt. Een parkeerplaats op de openbare weg vinden kan een uitdaging zijn, parkeer uw huurauto daarom bij voorkeur op een parkeerterrein of in een parkeergarage of zorg ervoor dat uw bestemming (hotel, winkelcentrum, etc.) een eigen parkeerplaats heeft, wat gelukkig vaak het geval is. Indien u van plan bent om in Los Angeles te gaan overnachten, zorg er dan altijd voor dat u een hotel uitkiest dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.