Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Lima airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Lima

Auto huren Lima

Heeft u een reis naar Peru geboekt en gaat u vliegen naar Lima? Overweeg dan een auto te huren op Lima Airport, want dan kunt u op eigen gelegenheid dit prachtige land gaan verkennen. Hier leest u hoe u eenvoudig via Skyscanner een huurauto kunt reserveren en waar u rekening mee dient te houden als u met uw huurauto naar Lima en omgeving gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Lima

De luchthaven van Lima, ook wel Jorge Chávez International Airport, Aeropuerto Internacional Jorge Chávez of simpelweg Lima Airport genoemd, ligt in het plaatsje Callao dat zich ongeveer 11 kilometer van de historische binnenstad van Lima bevindt. Op de luchthaven van Lima zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Alamo, Avis, Budget en Hertz. Alle autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, wat betekent dat u nooit ver hoeft te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Lima

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Lima Airport gevestigd zijn dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer volgetankt in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want rondom het vliegveld van Lima bevinden zich enkele tankstations. Op Avenida Peru bijvoorbeeld, die naar de luchthaven leidt, vindt u een Repsol tankstation, en op de iets verder gelegen Avenida la Marina zijn een drietal tankstations te vinden, te weten een Pecsa, Petroperu en Primax tankstation.

Met de huurauto naar Lima rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Lima direct naar het centrum wilt gaan rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan en de Vía Expresa Elmer Faucett in te rijden. Zodra u de Rio Rimac bent overgestoken slaat u linksaf en rijdt dan op de Morales Duarez die langs de rivier loopt. Blijf op deze weg rijden, u komt dan vanzelf in de binnenstad terecht. Zonder files of verkeersopstoppingen duurt de rit van Lima Airport naar het centrum van de stad iets minder dan een half uur. U hoeft op deze route nergens tol te betalen.

Lima

De meeste reizigers die naar Peru op vakantie gaan laten Lima links liggen, maar toch is er van alles in deze stad te bezichtigen, waaronder het oude centrum en de wijken Miaflores en Barranco. Wilt u weten wat er allemaal in Lima te zien en te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Lima u zeker moet gaan bekijken. Zoekt u tevens hotels in Lima, ontdek dan dan hoe u deze eenvoudig kunt boeken via Skyscanner.

In Lima is het vaak druk op de weg, vooral tijdens de spits, dus houd altijd rekening met files en verkeersopstoppingen als u door de stad gaat rijden. Indien u in de binnenstad van Lima moet zijn kunt u uw huurauto het beste parkeren in een bewaakte parkeergarage, bijvoorbeeld bij Central Parking System (Avenida Bolivar 780), Centro Comercial Arenales (Avenida Arenales 1737) of Control Parking (Avenida Camino Real). Bent u van plan om ook in Lima te overnachten, boek dan een hotel dat over eigen bewaakte parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.