Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Praag airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Praag

Auto huren Praag

Praag is een ideale vliegbestemming voor een stedentrip naar Praag of rondreis door Tsjechië. Bent u van plan om Praag en omgeving met een huurauto te gaan verkennen, dan kunt u via Skyscanner eenvoudig een auto huren op het vliegveld van Praag.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Praag

De luchthaven van Praag, ook vaak Prague Airport of Václav Havel Airport Prague genoemd, ligt slechts10 kilometer ten westen van de historische binnenstad van Praag. Op de luchthaven van Praag zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Budget, Czechocar, Enterprise, Hertz, Rent Plus, Sixt en Thrifty. Alle genoemde autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus maar een klein stukje te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Praag

Afhankelijk van wat er in uw autohuurcontract is overeengekomen dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren. Dit is geen probleem, want rondom de luchthaven bevinden zich diverse tankstations. Op autosnelweg R7 vindt u bij de afslag naar de luchthaven een Shell tankstation, en ook op de Evropská, de belangrijkste toegangsweg vanaf de luchthaven naar Praag, is een Agip en Shell tankstation te vinden. Heeft u die allebei gemist dan is er nog geen man over boord, want zodra u de afslag naar de luchthaven heeft genomen ziet u als u op de Aviatická rijdt direct links een Shell tankstation.

Met de huurauto naar Praag rijden

Indien u na aankomst op Václav Havel Airport Prague naar het centrum van Praag gaat rijden kunt u het beste vanaf de luchthaven via Aviatická de snelweg R7 oprijden richting Centrum en dan na ca. 10 minuten de afslag Praha-centrum / Ruzyně / Nákupní zóna nemen. U rijdt dan op de Evropská en volgt de borden richting Centrum. Buiten de spits duurt de rit van de luchthaven naar het centrum ongeveer drie kwartier.

Praag

Praag is een gezellige typisch Oost-Europese stad vol historische bouwwerken en nostalgische allure. Wilt u meer te weten komen over deze prachtige stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Praag u allemaal zeker gezien moet hebben. Daarnaast kunt u via Skyscanner hotels in Praag reserveren.

Net zoals in veel andere Europese steden kan het een uitdaging zijn om met uw huurauto door de binnenstad van Praag te rijden, met name tijdens de spits. Daarnaast kan het enige moeite kosten om een parkeerplek te vinden op de openbare weg. In Praag zijn drie soorten parkeermeters te vinden, te weten oranje parkeermeters (max. 2 uur parkeren), groene parkeermeters (max. 6 uur parkeren) en de blauwe parkeermeters (alleen voor vergunninghouders). U heeft meer kans om een parkeerplaats te vinden als u een parkeergarage opzoekt, zoals bijvoorbeeld de parkeergarage in het Palladium Shopping Center (Revoluční), de parkeergarage Parking Slovan (Wilsonova), de parkeergarage bij het centraal station (Wilsonova) of de parkeergarage bij het Nationale Theater (Divadelní). Indien u liever niet met uw huurauto door de binnenstad van Praag rijdt kunt u uw auto ook parkeren op een van de vele bewaakte Park & Ride parkeerterreinen die aan de rand van de stad te vinden zijn, in onder meer Skalka, Zličín, Nové Butovice, Opatov, Chodov, Ládví, Rajská zahrada, Černý most, Palmovka en Nádraží Holešovice.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.