Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Istanbul Sabiha airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Istanbul Sabiha

Sabiha Gökçen International Airport is de tweede luchthaven van Istanbul, na Atatürk International Airport. Voor veel Turkse budgetmaatschappijen is Sabiha Gökçen International Airport de thuisbasis, en ook andere internationale prijsvechters vliegen vanaf diverse Europese steden naar dit vliegveld. Op Sabiha Gökçen International Airport zijn talloze autoverhuurbedrijven te vinden, dus als u denkt aan autoverhuur Sabiha Gökçen International Airport Istanbul heeft u een uitgebreide keuze.

Met de huurauto naar Istanbul

Sabiha Gökçen International Airport bevindt zich ca. 35 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Istanbul, in het Aziatische gedeelte van de stad. Indien u van plan bent om met uw huurauto naar de binnenstad van Istanbul te gaan dient u via de E80 naar de O-4 te rijden, welke naar het centrum van de stad leidt. Onderweg dient u tol te betalen, dus het is raadzaam om voordat u de luchthaven verlaat eerst wat contant geld te wisselen of te pinnen bij een geldautomaat.

Rijden in Istanbul met uw huurauto

Istanbul is een bruisende stad, waar u met uw huurauto de competitie moet aangaan met auto’s, taxi’s, bussen, voetgangers, fietsers, brommers en handkarren. Als u nog nooit met de huurauto in Istanbul gereden heeft kunt u het beste de tijd nemen en u niet op laten jagen. In het centrum van Istanbul is parkeren niet overal toegestaan, dus als u zeker wilt zijn van een veilige parkeerplaats kunt u uw huurauto het beste in een parkeergarage parkeren, zoals de de Ispark en Palmiye Otopark in Üsküdar of de Cetinkaya Isaat in Beyoglu. Daarnaast kunt u bij veel hotels in Istanbul uw auto gratis neerzetten, mits u uiteraard als gast staat ingeschreven.

Soorten huurauto’s

Op Sabiha Gökçen International Airport Istanbul zijn zeer diverse autoverhuurbedrijven te vinden, en u kunt daarbij kiezen uit gerenommeerde internationale autoverhuurbedrijven en lokale verhuurders. De meeste autoverhuurbedrijven hebben huurauto’s in diverse huurklassen tot hun beschikking, zoals stadsautootjes, luxe wagens, minibusjes en jeeps. Indien u kiest voor u autohuur Sabiha Gökçen International Airport kunt u dus een huurauto uitzoeken die exact aansluit bij uw wensen.

Hotels in Istanbul

De meeste hotels in Istanbul beschikken over gratis parkeergelegenheid, dus neem een kijkje op Skyscanner om hotels in Istanbul met elkaar te vergelijken en te controleren hoe snel u vanaf elk hotel bij alle toeristische attracties bent.

Huurauto afleveren

Aan het einde van uw vakantie in Istanbul dient u uw huurauto weer in te leveren op Sabiha Gökçen International Airport. Vanaf het centrum van de stad rijdt u snel en eenvoudig naar de luchthaven: volg de borden naar de O-4 en volg vervolgens de borden naar het vliegveld. Onderweg komt u enkele tankstations tegen waar u nog even kunt tanken, zodat u uw huurauto met een volle tank kunt inleveren. Vergeet niet om wat kleingeld achter de hand te houden als u met uw huurauto naar de luchthaven rijdt, want onderweg dient u tol te betalen.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.