Kaboel

9 apr. 2020 - 10 apr. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Kaboel met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Kaboel rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Kaboel hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Kaboel. Ook wanneer je een last minute hotel Kaboel wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Kaboel? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Kaboel voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Kaboel

vanaf € 89
vanaf € 155

Wat zeggen reizigers over Kaboel?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,8
Reizende Gezinnen
7,6
Fijnproevers
7,6
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (23)
Harold
HaroldBrooklyn
06-09-2013

Een van de meest fascinerende plaatsen die ik heb bezocht. Veiligheid is zeker een punt van zorg, maar veiliger dan je zou aannemen. Het is erg belangrijk om uw bezoek zorgvuldig te plannen. Ik beveel het werken met Afghaanse Logistics om een ​​veilige reis te garanderen. De stad ademt cultuur / sfeer en heeft een aantal interessante monumenten / toeristische bezienswaardigheden. Het is grauwe maar ik vond het prachtig. Bij een bezoek aan de stad, vraag dan om advies over waar en wanneer u foto's kunt nemen. Locals zijn gemakkelijk verstoord door foto's te nemen. Foto's van de politie, militairen, konvooien, enz. Zijn niet toegestaan. Let op: als u rijdt, bevestig met de lokale bevolking ten aanzien van de procedures voor het rijden in de buurt van militaire konvooien.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
06-01-2017

Kabul is een stad van tegenstellingen en onvervulde beloften. Het zou een mooie stad zijn als het niet zo lelijk. Ruige, met sneeuw bedekte bergen vaag zichtbaar door dikke lagen van rook, stof en diesel dampen omringen de stad. Paleis ruïnes gedeeltelijk de rand van de stad, ruïnes nauwelijks toegankelijk op modderige wegen gebogen langs berghellingen vol met niet-ontplofte landmijnen. Kabul is een voormalige oase, gezegend met een overvloed aan ondergrondse water niet langer drinkbaar vanwege niet-bestaande riolering faciliteiten. De stad wordt doorsneden door een rivier die eens vermaakt en onderscheidt het, maar is gereduceerd tot een beerput aaseters '. De universiteit wordt afgesloten voor drie wintermaanden, omdat het vermogen ontbeert voor verwarming. Het is een plaats van ondernemers, gevuld met voornamelijk verveelde bewakers terloops met kalasjnikovs als hun landgenoten te zoeken arbeidsparticipatie van een hoorn des overvloeds van steunniveau.

Ismail Bigzad
Ismail Bigzad
21-01-2020

Ik had een goede tijd hier en erg blij

Merwais Halimi
Merwais HalimiPopulier
03-08-2019

Dit is mijn land .ik Born hier .ik alsof het .zijn erg mooi.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is juni, met een gemiddelde van € 141 per nacht. De duurste maand om in Kaboel te verblijven is september, met een gemiddelde prijs van € 196 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in april vorig jaar was € 158 per nacht. Dit is 3% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 164 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Kaboel in april is 6,4°C/43,4°F. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde van 29,7°C/85,5°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -4,5°C/23,9°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Kaboel is Kaboel (KBL) (5,52 km).

Plan een reis naar Afghanistan

In en rond Kaboel