Kaboel

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Park Star Hotel, Kabul Serena Hotel en Kabul Star Hotel & Restaurant drie van de beste goedkope hotels in Kaboel. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kaboel zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Kaboel

vanaf € 161

Wat zeggen reizigers over Kaboel?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,3
Fans van geschiedenis
6,3
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (11)
Harold
HaroldBrooklyn
06-09-13

Een van de meest fascinerende plaatsen die ik heb bezocht. Veiligheid is zeker een punt van zorg, maar veiliger dan je zou aannemen. Het is erg belangrijk om uw bezoek zorgvuldig te plannen. Ik beveel het werken met Afghaanse Logistics om een ​​veilige reis te garanderen. De stad ademt cultuur / sfeer en heeft een aantal interessante monumenten / toeristische bezienswaardigheden. Het is grauwe maar ik vond het prachtig. Bij een bezoek aan de stad, vraag dan om advies over waar en wanneer u foto's kunt nemen. Locals zijn gemakkelijk verstoord door foto's te nemen. Foto's van de politie, militairen, konvooien, enz. Zijn niet toegestaan. Let op: als u rijdt, bevestig met de lokale bevolking ten aanzien van de procedures voor het rijden in de buurt van militaire konvooien.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
06-01-17

Kabul is een stad van tegenstellingen en onvervulde beloften. Het zou een mooie stad zijn als het niet zo lelijk. Ruige, met sneeuw bedekte bergen vaag zichtbaar door dikke lagen van rook, stof en diesel dampen omringen de stad. Paleis ruïnes gedeeltelijk de rand van de stad, ruïnes nauwelijks toegankelijk op modderige wegen gebogen langs berghellingen vol met niet-ontplofte landmijnen. Kabul is een voormalige oase, gezegend met een overvloed aan ondergrondse water niet langer drinkbaar vanwege niet-bestaande riolering faciliteiten. De stad wordt doorsneden door een rivier die eens vermaakt en onderscheidt het, maar is gereduceerd tot een beerput aaseters '. De universiteit wordt afgesloten voor drie wintermaanden, omdat het vermogen ontbeert voor verwarming. Het is een plaats van ondernemers, gevuld met voornamelijk verveelde bewakers terloops met kalasjnikovs als hun landgenoten te zoeken arbeidsparticipatie van een hoorn des overvloeds van steunniveau.

Tom Clark
Tom ClarkBursins
06-01-17

Huisarrest sucks!

Merwais Halimi
Merwais HalimiPopulier
06-01-17

Dit is mijn land .ik Born hier .ik alsof het .zijn erg mooi.

Plan een reis naar Afghanistan