Berat

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Vila Sigal, Hostel Alvaro Kadiu en Guest House Baba Lluka drie van de beste goedkope hotels in Berat. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Berat zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Berat?

9,8
Rugzaktoeristen
6,7
Fans van geschiedenis
6,7
Kunstliefhebbers
6,1
Avontuurlijke Reizigers
6,1
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (8)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
06-04-17

zeer intereting stad, vriendelijke mensen, goede reizen rond, goed niet te dure hotels in de buurt van het toeristische centrum

Scott Stone
Scott StoneNew York City
16-08-15

Dit is één van de mooiste steden in Albanië en een must om te bezoeken. Bekend als de "stad van duizend ramen" men kan zien waarom, zoals de indrukwekkende witte Ottomaanse huizen de heuvel-side beklimmen. Kleine bruggen over de rivier en bieden een prachtig uitzicht op zoek over. Zorg ervoor om te bezoeken "Kala" de citadel op de top van de stad die een indrukwekkend uitzicht op de omgeving biedt. Ook gewoon zitten in een van de kleine cafes het genot van espresso (Albanië heeft een fantastisch espresso overal) en het kijken naar de vroege avond parade van mensen slenteren is bevredigend.

Mimosa Chloe
Mimosa ChloeOakland
17-04-13

Berat is een mellow stad in het zuidelijke centrale deel van Albanië. Er is niet veel te doen, per zeggen, maar het is een geweldige culturele ervaring om te bezoeken voor dat exacte reden. De mensen zijn gewoon Albanezen doen hun ding, hoewel iedereen was buitengewoon aardig en nam de tijd uit van wat ze aan het doen waren om ons te praten. De outdoor markt was een van mijn favoriete dingen om te bezoeken, en er is een verrassende variëteit aan restaurants in de hele stad. Als je in Albanië toch, zou je net zo goed check out Berat!

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
27-11-17

Berat, located in south-central Albania, is considered to be one of the world's oldest continuously inhabited cities. In 2008, the old town (Mangalem district), was inscribed on the UNESCO World Heritage List. Today Berat is one of the most popular destinations in Albania for travelers. A highlight is the castle and old town at the top of the hill above town.

Plan een reis naar Albanië