Durrës

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Bella Vista, Hotel Nais en Hotel Kamomil drie van de beste goedkope hotels in Durrës. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Durrës zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Durrës?

9,8
Rugzaktoeristen
7,5
Fans van de buitensport
6,2
Reizende Gezinnen
6,1
Fans van geschiedenis
6,1
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (9)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
01-11-14

Dit is een havenstad aan de Adriatische Zee, interessant, maar hulp nodig heeft. De mensen leken erg vriendelijk en het verkeer was stabiel (geen verkeerslichten die we zagen). Winkelen was mager, maar we vonden een aantal gratis internet in een cafe. Niet veel historische bezienswaardigheden te zien. Liep de hele belangrijkste gebied in ongeveer 45 minuten.

Matt Cutters
Matt Cutters
06-01-17

Durres is een mainstream toeristische bestemmingen en zolang je het niet erg vindt de verdringing dan zul je wel goed .... veel aan de hand van live shows en te veel restaurants om noemt. De belangrijkste strip kan gaan voor mijlen en tegen het einde van het, bijna aan de rand van Durres, zijn een aantal verborgen afgelegen stranden. De beste stranden zou zijn in de richting van Shkembi i Kavajes, waar het meestal minder druk en de zee is schoner. Het geheel van Durres Coastline is een zandstrand en niet diep op de onmiddellijke kustlijn.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
26-11-17

Durrës is an ancient port city on the Adriatic Sea located west of Tirana, known for its huge Roman amphitheater. There are plenty of buses going between Tirana and one day would probably enough for Durres. The Archaeological Museum has numerous items from the Greek, Hellenistic, and Roman periods and nearby is a 9th-century church with mosaic-covered walls. Also be sure to take a walk along the seafront promenade to get a look at life here. Also, travelers will note that there is a ferry to Bari (Italy) across the Adriatic.

Luka Lamaj
Luka LamajTirana
30-04-12

Plan een reis naar Albanië