El Calafate

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Marcopolo Suites Calafate, Rochester Calafate en Hosteria Puerto San Julian drie van de beste goedkope hotels in El Calafate. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in El Calafate zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over El Calafate?

9,8
Fans van de buitensport
8,5
Avontuurlijke Reizigers
6,4
Groene Reizigers
6,4
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (30)
Dave Douglas
Dave DouglasSan Francisco
19-03-14

El Calafate is als een ski-stad in de middle of nowhere. De voor de hand liggende attractie is de gletsjer, maar ik hou het huren van een auto en rijden naar de enkele van de out-of-the-way plekjes voor een picknick of gewoon om te wandelen een beetje rond. We waren er voor kerstavond en het was een beetje hilarisch. We hadden een bijzondere vakantie diner in een Chinees buffet dat was opgezette dieren verspreid over. Het zag eruit als een kruising tussen een sedan uit het wilde westen en een nagelsalon in China town. Goede plezier wel en het stadje verraste ons zelfs met een klein vuurwerk.

Talmadge O'Neill
Talmadge O'NeillPasadena
22-08-13

Van de drie gletsjer velden zag ik in Argentinië, dit is de kleinste maar het beste voor het bekijken.

Gloria Janek
Gloria JanekLonden
05-11-16

El Calafate is een schattig stadje. Er zijn tal van cafés en bars te checken. U kunt elke tour boeken uit je hostel en de mensen zijn erg vriendelijk!

Mark Hellemans
Mark HellemansAntwerpen
15-01-13

Het uitgangspunt voor een bezoek aan de bergen en gletsjers op de grens met Chili. Vanaf hier bezoek je de enorme ijsmassa dat is de Perito Moreno gletsjer en de verlaten, wild en prachtig berggebied rond Cerro Torre.

Plan een reis naar Argentinië