Erevan

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Grand Hotel Yerevan - Small Luxury Hotels of the World, Republica Hotel Yerevan en Opera Suite Hotel drie van de beste goedkope hotels in Erevan. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Erevan zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Erevan?

9,8
Fans van geschiedenis
9,2
Kunstliefhebbers
7,6
Fijnproevers
7,6
Fans van de buitensport
6,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (33)
Child of Bohemia
Child of BohemiaBrno
16-09-15

Yerevan is zeer interessante stad met vriendelijke mensen. Ze waren altijd in staat om ons te helpen en wilde delen zij historische verhalen met ons.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
14-08-15

Deze stad van een miljoen, de hoofdstad en grootste stad van Armenië, ik was verrast in een zeer goede manier door. Yerevan heeft veel open-air cafe's, een prachtig plein (Plein van de Republiek) waar mensen samenkomen elke avond met een hoge geest en rijk cultureel in de kunsten. Een van de meest indrukwekkende dingen zijn de beelden, niet gewijd zoveel oorlog, maar die sterke invloed heeft op het kunstvakonderwijs. De foto verbonden is van de schrijver, William Saroyan.

Wouter Blok
Wouter BlokHaarlem
06-01-17

Je hoeft niet zo'n wereldstad op dit gebied verwachten. Maar vergis je niet, de 1,3 miljoen inwoners weten wat er nodig is om jezelf te genieten. Alle chique winkels zijn er, u kunt feesten tot het ochtendgloren en geniet van de culturele hoogtepunten en kunst.

Gohar
GoharLonden
06-01-17

Wilt u een museum onder hemel Jerevan, de hoofdstad van Armenië te zien, is de juiste plek om te bezoeken. het hart van de stad, het Plein van de Republiek is fascinerend en een andere scène moeite waard is Kaskade.

Plan een reis naar Armenië