La Roche-en-Ardenne

13 dec. 2019 - 14 dec. 2019

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels La Roche-en-Ardenne met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel La Roche-en-Ardenne rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie La Roche-en-Ardenne hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels La Roche-en-Ardenne. Ook wanneer je een last minute hotel La Roche-en-Ardenne wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar La Roche-en-Ardenne? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets La Roche-en-Ardenne voor jou te vinden.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is maart, met een gemiddelde van € 89 per nacht. De duurste maand om in La Roche-en-Ardenne te verblijven is juni, met een gemiddelde prijs van € 143 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in december vorig jaar was € 103 per nacht. Dit is 6% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 110 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in La Roche-en-Ardenne in december is 1,1°C/34,0°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 20,2°C/68,4°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -1,2°C/29,8°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij La Roche-en-Ardenne is Luik (LGG) (51,43 km).

Plan een reis naar België

In en rond La Roche-en-Ardenne