Belize City

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Great House Inn, Mahogany Bay Resort & Beach Club, Curio Collection By Hilton en Island Magic Beach Resort drie van de beste goedkope hotels in Belize City. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Belize City zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Belize City?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,8
Fans van de buitensport
6,1
Zakenreizigers
5,7
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (34)
Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
04-01-15

Belize City is een veel voorkomende cruise bestemming, omdat het beschikt over prachtige Caribische weer en exotische Caribische geschiedenis. De cruise port is mooi en herbergt een paar echt leuke tropische bars. Echter, om de echte stad te zien, is het belangrijk om zich af buiten het havengebied. Belize city is eigenlijk vrij laag inkomen, als de overgrote meerderheid van deze economie is afkomstig van de cruise-haven. Echter, wandelen rond de stad is nog steeds vrij veilig en biedt tal van leuke duik bars met goedkope rum en bier.

Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
16-08-14

Ik heb gehoord van mensen die echt geven Belize City een harde tijd. We kwamen hier met de cruise, en wat we zagen van Belize City kan beperkt zijn. Echter, ik denk dat van wat ik zag van de stad, de mensen die niet van de stad zijn zelden buiten de Verenigde Staten of andere "verwesterd" steden geweest en zijn niet gewend aan het zien van hoe mensen in sommige van de meer onder- wonen ontwikkelde landen over de hele wereld, waardoor ze ongemakkelijk maakt.

Denise Haywood
Denise Haywood
04-03-14

Stap in en stap uit. Het enige wat de moeite waard hier is de terminal voor cruiseschepen. Ik heb geen hekel aan en zal niet geven Eén ster cuz de mensen waren heerlijk en drankjes goed.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
03-08-13

OK, het is meestal een grote stad, maar het is de plek om te gaan om het vervoer naar de cayes / toetsen. Veel interessanter dan Belmopan.

Plan een reis naar Belize