Canela

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Pousada do Conde, Pousada Estações en Apartamento Portinari drie van de beste goedkope hotels in Canela. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Canela zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Canela?

9,8
Reizende Gezinnen
8,6
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Fijnproevers
6,3
Groene Reizigers
6,3
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (16)
Felipe Zanarro
Felipe ZanarroNovo Hamburgo
29-08-13

Prachtige landschappen, bergpaden, verfrissende temperaturen, luxe hotels en het café koloniale - een uitgebreide selectie van taarten, jam, kaas, vlees, wijn en andere dranken geproduceerd door colonos de regio.

Camila
CamilaRio de Janeiro
06-01-17

Canela stad heeft vele attracties, de meest creatieve themaparken en musea, door middel van een uitgebreid netwerk van restaurants en winkels. Maar wat echt krijgt mensen zijn de fantastische chocoladefabrieken, maar dat de natuur van de omgeving beter te zien is inderdaad uitgevoerd door Caracol waterval en Ferradura Park.

Rodrigo Guerini
Rodrigo GueriniNovo Hamburgo
06-01-17

Canela is gespaard gebleven van de plastic makeover van zijn buurman en biedt meer betaalbare slapen en eten opties. De geschilderde houten gebouwen te voorzien van een bepaalde downtown charme. Canela wordt omringd door goede parken en ontwikkelt zich als een centrum van avontuurlijk toerisme, met raften, abseilen en wandelen in de aanbieding. Er is een VVV-kantoor, www.canelaturismo.com.br.

Eduardo Sasso
Eduardo SassoSanta Cruz
06-01-17

Prachtige stad.

Plan een reis naar Brazilië