Nesebar

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Nassi Hotel, Casa Real Resort en Golden Rainbow VIP Residence drie van de beste goedkope hotels in Nesebar. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nesebar zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Nesebar?

9,8
Fans van geschiedenis
7,6
Fijnproevers
7,6
Reizende Gezinnen
7,3
Rugzaktoeristen
7,3
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (15)
Mari
MariSofia
05-01-16

De oude / antieke / stad Nessebar is bekend aantrekkingskracht voor iedereen die verblijven in de beroemd met zijn nachtleven Sunny Beach! Wat je zult zien in Nessebar: Dit is een schiereiland, verbonden met het land met een mooi verlichte lange brug. Belangrijkste bezienswaardigheden zijn de 20 oude kerken / over 3-5 eeuwen oud / en 20 die nog steeds verborgen. Mooie oude stenen straten en leuke winkeltjes met souvenir. Geweldige sfeer in de avonden! Traditionele en zee-food restaurants zijn overal, de prijzen zijn een beetje hoog, maar uitzicht op de moeite waard! Plan een avondwandeling / 2-3 hs / op het schiereiland met een diner, Je kan niet mis gaan!

Aleksandra Milosevic
Aleksandra MilosevicBelgrado
06-01-17

Nesebar is een oude stad en een van de oudste en mooiste steden aan de Bulgaarse Zwarte Zeekust. Sommige mensen noemen het 'de Parel van de Zwarte Zee ". Het zit vol met middeleeuwse orthodoxe kerken van uitzonderlijke schoonheid - kun je bijna net zoveel kerken op één plek als in deze. De oudste werd gebouwd in de 5e of 6e eeuw na Christus. De straten zijn bedekt met kasseien, en typische voor de oude mediterrane steden. U kunt genieten van lange wandelingen of zitten in een van de vele kleine cafés langs de kust. Het uitzicht op de stad is prachtig. Vergeet niet dat het slechts een paar mijl afstand van het grootste hotel resort van Sunny Beach. Mis deze geweldige ontmoeting met de geschiedenis niet te missen.

Chris B
Chris B
17-12-15

Dragana Pacanin
Dragana PacaninBelgrado
17-07-12

Plan een reis naar Bulgarije