Boergas

26 jan. 2020 - 27 jan. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Boergas met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Boergas rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Boergas hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Boergas. Ook wanneer je een last minute hotel Boergas wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Boergas? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Boergas voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Boergas

vanaf € 35
vanaf € 45

Wat zeggen reizigers over Boergas?

9,8
Reizende Gezinnen
7,7
Fans van de buitensport
7,3
Avontuurlijke Reizigers
7,2
Groene Reizigers
6,5
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (31)
fillipa tr
fillipa trСевлиево
17-02-2015

Arkutino strand maakt deel uit van het beschermde gebied van de rivier Ropotamo, in de buurt van Burgas, Bulgarije. Het strand is bedekt met zand lelies - beschermde soorten. U kunt geweldig strand trekking maken - wandeling door de duinen, zwemmen in de zee, springen de kliffen.

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
17-12-2014

Dit is een mooi havenstad aan de Zwarte Zee. Moet nog wat werk, maar veel beter dan Roemenië en zij bouwen. Het station beschikt over gratis internet. Mooi gebied om te winkelen met geen verkeer.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
18-06-2014

Burgas ligt aan de uiterste westkant van de Zwarte Zee en is een van de grootste havens van Bulgarije. Ik was hier voor een grens loopt van Turkije met mijn vrouw in 2008. Afgezien van zwerven door de twee belangrijkste straten, die een paar knappe rond de eeuwwisseling gebouwen gekleurd pasteltinten hebben, en wandelen langs het strand (waar het onmogelijk is om weg te komen de aanblik van kranen en tankers), was er niet heel veel te doen.

Sonia Nammas
Sonia NammasAl Zarqa
06-01-2017

Toeristen kunnen meer over de stad en andere interessante feiten in de exposities van het Regionaal Historisch Museum van Bourgas, die gelegen zijn in een paar gebouwen te leren. Foto's en documenten met betrekking tot de meest hedendaagse geschiedenis van Bourgas - na 1878 tot de jaren 1970 worden gepresenteerd in de historische expositie. Archeologische vondsten uit de Oudheid en de Middeleeuwen worden gepresenteerd in de Archeologische Expositie over 21 Aleko Bogoridi Str. De geschiedenis van de scheepsbouw aan de Zwarte Zee sinds het midden van de 2e eeuw voor Christus wordt gepresenteerd met een bijzondere collectie voorwerpen. Hier kunnen bezoekers meer over de geschiedenis van Bourgas leren tijdens de eerste en de tweede Bulgaarse Rijk en de val van de stad onder Ottomaanse heerschappij.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is november, met een gemiddelde van € 36 per nacht. De duurste maand om in Boergas te verblijven is juli, met een gemiddelde prijs van € 47 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in januari vorig jaar was € 40 per nacht. Dit is gelijk aan de gemiddelde prijs per nacht in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Boergas in januari is 4,5°C/40,0°F. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde van 27,2°C/81,0°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 1,1°C/34,0°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Boergas is Bourgas (BOJ) (8,81 km).

Plan een reis naar Bulgarije