Hotels Vejle

Vind het beste hotel in Vejle voor je datums, selecteer op prijs of voorkeur

Vergelijk hotelaanbiedingen van honderden aanbieders op één plek

Zoek naar hotels in Vejle met gratis annuleren of uitstekende beoordelingen

Vertrouwde hotelaanbieders in Vejle

Alle hotels in Vejle weergeven

hotel-map-preview-background
Inclusief alle belastingen en heffingen
Meer hotels bekijken

Luxe verblijf of betaalbaar uitstapje?

Of je nu op zoek bent naar 5-sterrencomfort of een betaalbaar hotel, wij zoeken voor je. Zo kan jij heerlijk van je verblijf in Vejle genieten.

Vind een hotel in Vejle in het hart van de actie

Versla de wachtrijen bij de topattracties in Vejle door dicht bij ze te verblijven.

Wat feiten op een rij

Geniet van een goede nachtrust door je goed voor te bereiden op je reis.
Gemiddelde prijs 4-sterrenhotel€ 161 per nacht

Loop geen enkele mooie aanbieding mis

Blijf iedereen een stapje voor en vind betaalbare reizen met de nieuwste aanbiedingen, nuttige tips en het laatste nieuws.

Je kunt je op elk moment afmelden. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Cabinn Vejle, Best Western Torvehallerne en Munkebjerg Hotel drie van de beste goedkope hotels in Vejle. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Vejle zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Vind goedkope hotels in Vejle: veelgestelde vragen

De verwachte gemiddelde temperatuur in Vejle in april is 6°C. De warmste maand is meestal augustus, met een gemiddelde temperatuur van 20°C. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -1°C. De regenachtigste maand is oktober en de droogste maand is april.
Je kunt je hotelreservering zo nodig altijd annuleren of wijzigen, maar zoek hotels in Vejle met gratis annuleren of flexibele boekingsopties om zeker te zijn dat je je geld terugkrijgt. Bij sommige hotels kun je annuleren en krijg je je geld terug als je plannen wijzigen.
Natuurlijk – de goedkoopste hotelaanbieding die we binnen de komende 7 dagen hebben gevonden, kost 61 € per nacht. Als je een hotel voor de komende 24 uur nodig hebt, hebben we een plek gevonden waar je voor 61 € per nacht kunt verblijven.
De gemiddelde prijs van een hotel op weekdagen is 127 € per nacht, de gemiddelde prijs in het weekend is 131 €. Het lijkt erop dat de goedkoopste dag om een verblijf in Vejle te boekenzondag is.
De dichtstbijzijnde luchthaven in de buurt van Vejle is luchthavenBillund (BLL), dat is 24.4 km vanaf het centrum van Vejle.

Andere luchthavens zijn:

luchthavenEsbjerg (65.1 km)
luchthavenKarup (70.5 km)
luchthavenSønderborg (84.6 km).
Na wat rekenwerk hebben we ontdekt dat zondag de goedkoopste dag is om een hotel in te boeken Vejle. De duurste dag lijkt zaterdag te zijn
De gemiddelde prijs van een 3-sterrenhotel in Vejle ligt momenteel rond de 148 € per nacht. Het goedkoopste 3-sterrenhotel dat we vonden kost 88 € per nacht.
De gemiddelde prijs van een 4-sterrenhotel in Vejle ligt momenteel rond de 166 € per nacht. En het goedkoopste 4-sterrenhotel dat we vonden kost 98 € per nacht.
Maak je ochtendbaantjes bij Munkebjerg Hotel, Comwell Kellers Park en Kryb I Ly.
Als je kinderen in Vejle op sleeptouw neemt, probeer dan Munkebjerg Hotel, Hotel Cabinn Vejle en Vejle Center Hotel.
Op deze pagina gebruiken we geschatte prijzen om je te helpen kiezen uit een groot aantal opties. De prijzen op deze pagina zijn indicatieve schattingen op basis van zoekopdrachten van reizigers op Skyscanner, die kunnen worden gewijzigd.

Meer reisopties