Gizeh

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn New Cozy Studio Pyramids View, Star Plaza Guesthouse and Apartments en Three-Bedroom Apartment at Nazlet El Semman drie van de beste goedkope hotels in Gizeh. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Gizeh zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Gizeh?

9,8
Fans van geschiedenis
9,0
Avontuurlijke Reizigers
7,0
Kunstliefhebbers
7,0
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (37)
Paul And Lee O
Paul And Lee O
07-05-15

Kijk uit voor de verkopers. Zij zullen u rip off als je ze laten. Laat je niet op een kameel, tenzij je weet dat de prijs van het krijgen van op het dier en het afstappen van het dier!

Harold
HaroldBrooklyn
08-06-13

Vergis je niet, de piramides en de Oberio hier zijn fantastisch. Dat gezegd hebbende, Giza zelf is een puinhoop - vuile en gevuld met sjacheraars. Je nodig hebt om je rug te kijken een beetje maar, voor het grootste deel, de ergernissen hier zijn onschadelijk mensen en verkeer.

Ramy Gizawy
Ramy GizawyCaïro
08-03-13

de plaats waar de Maagd Maria bleef in haar reis naar Egypte zijn verbazingwekkende geschiedenis

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
06-01-17

De vlakte van Gizeh is een puinhoop, bijna letterlijk. Zittend over de stad Caïro en beschermd tegen verstedelijking, afval verzamelt aan de voet van de heuvel. Hoewel de foto's tonen de piramides en de Sfinx, uitzoomen een beetje lomp commerce oprukkende zien op deze beschermd gebied. Het is misschien 100 meters van de Sfinx een emmer kip van KFC.

Plan een reis naar Egypte