Pärnu

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Lana House, Embrace Guestrooms & Apartments en Jaani Accommodation drie van de beste goedkope hotels in Pärnu. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Pärnu zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Pärnu?

Beoordelingen van leden (4)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
06-01-17

zomer badplaats van Estland dat andere Europeanen ook ontdekken. Het strand is ofwel fantastisch of teleurstellend, afhankelijk van uw verwachtingen. Er is geen surf, kan men een verre afstand te lopen in het water en de zonneweide is geweldig, tenzij de schaduw van de persoon naast je blokkeert de zon - met andere woorden, het is druk.

Karl Franks
Karl Franks
06-01-17

Pärnu (of Pernau) is de place to be in de zomer om te zonnebaden. Het is een klein resort in een baai met een mooi strand en het heldere zeewater. De stad heeft een behoorlijke hoeveelheid kleine pubs en restaurants. Klein deel van de stad heeft nog steeds art-deco gebouwen.

Valko Anastasia
Valko Anastasia
17-04-12

Pavel
PavelTallinn
03-03-13

Plan een reis naar Estland