Bahir Dar

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn BenMas Hotel, Abay Minch Lodge en Tana Hotel drie van de beste goedkope hotels in Bahir Dar. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bahir Dar zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bahir Dar?

9,8
Kunstliefhebbers
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Groene Reizigers
6,1
Avontuurlijke Reizigers
5,6
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (10)
Don Poisson
Don PoissonVancouver
06-01-17

Een zeer vriendelijke stad waar de Blauwe Nijl verlaat Lake Tana. Er zijn kleurrijke markten, warme en vriendelijke mensen en boottochten op het meer om zeer oude kloosters. Sommige zijn gesloten voor vrouwelijke bezoekers. Vele boten gemaakt van Papyrus riet kan worden gezien het doorkruisen van het meer.

Harold
HaroldBrooklyn
06-01-17

De ligging aan het meer geeft deze stad een beetje charme. Een redelijke plek om een ​​dag of twee te ontspannen bij het zwembad (hoewel je waarschijnlijk niet zal willen te dicht bij het meer zelf te krijgen). De toeristische hoogtepunt hier is een boottocht rond Lake Tana en de kloosters. Verwijzingen naar Riviera dit is Ethiopië zijn een beetje vrijgevig.

Aloha Ethiopia
Aloha EthiopiaBahir Dar
19-04-16

Prachtige stad Bahir Dar is gelegen in het zuidelijke deel van het meer Tana.

Molla M
Molla MAddis Abeba
07-11-13

Hield van de nieuwe moderne hotels en de kloosters

Plan een reis naar Ethiopië