Lalibela

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hailemariam Homestay & Tour, Torpedo Hotel en Blue Nile Guest House drie van de beste goedkope hotels in Lalibela. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Lalibela zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Lalibela?

9,8
Fans van geschiedenis
7,6
Spitiruele Zoekers
7,3
Fans van de buitensport
7,3
Avontuurlijke Reizigers
7,3
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (8)
Gubala Getu
Gubala Getu
06-01-17

hiscool

Ali Syed
Ali SyedDjedda
02-09-15

De kerken alleen zijn wereldberoemd en de moeite waard. Er is weinig anders in de stad. Weer mooi en ik ben het eens, een goede gids is een must. Hotel kwaliteit is beter als je zorgvuldig kiezen

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

De monoliet kerken zijn vrij ongelooflijk en het kunstwerk binnen is vrij ongebruikelijk. Hoewel het vrij koel alleen maar om het terrein te dwalen, een gids is zeer gunstig. De stad Lalibela heeft weinig anders op te slaan voor een wekelijkse markt die een aantal interessante foto's kansen oplevert.

Eyobed Teklegiorgis
Eyobed TeklegiorgisAddis Abeba
06-01-17

Het is 12centry orthodoxe kerk noemen en geregistreerd als een van de toeristische aantrekken van plaats.

Plan een reis naar Ethiopië