Manilla

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn ZEN Rooms Rio Suites, Pan Pacific Manila en Diamond Hotel Philippines drie van de beste goedkope hotels in Manilla. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Manilla zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Manilla?

9,8
Fijnproevers
9,2
Zakenreizigers
8,9
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Fans van geschiedenis
8,2
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (283)
Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
30-05-16

Levendige, hectisch, energiek, en chaotisch zijn enkele van de woorden die te binnen schieten bij het beschrijven van deze jonge en snel groeiende stad. Veel van de enorme winkelcentra als dat je ding. Er is ook de meer rustige historische centrum van Intramuros, dat is zeker de moeite waard.

Justin Rimon
Justin RimonGreater Los Angeles
13-01-16

Manila is de belangrijkste metropool van de Filippijnen en is heel de stedelijke avontuur van je tijd als het is nog steeds een bloeiende derde wereld land waar de kloof tussen arm en rijk weefgetouwen groot die zich leent voor een gevarieerde hoeveelheid ervaringen. Ik heb door mijn jeugd, tieners en volwassen reisde naar Manila ontelbare keren en ik kan ganser harte zeggen dat het beste ding over dit land is het volk. Ze zijn zo gastvrij, het omhelzen, behulpzaam, en ze helemaal gek op hun zang en dans. Ze zijn ook een van de meest vloeiend Engels sprekende landen, dus geen zorgen hier als je toevallig om Engels te spreken. De eetcultuur hier is niet van deze wereld met een eindeloze hoeveelheid eetgelegenheden in de straten, in de winkelcentra, outdoor complexen, en in willekeurige hoeken en gaten. Het is een foodie overbelasting 24/7 als Filippino's zijn geobsedeerd over hun eten. Het nachtleven is booming met tal van bars, lounges, en de grote vegas stijl nachtclubs voor iedere smaak van de lokale en reiziger. Wees op uw hoede van de dame jongens of trannies als het land is aanvaardbaar naar hen en wat zou je echt gek. Genieten van live muziek tijdens het eten is de norm hier die ik kan zeker te wennen. De Amerikaanse dollar (USD) geeft je zo'n big bang voor je geld hier. Bijvoorbeeld voor $ 20, kunt u eten als een koning of koningin en voor $ 6 U kunt een AMAZING uur lange massage krijgen. Winkelen is hier ook een koopje als je een ton van stijlvolle kleding kan kopen voor veel goedkoper dan in de Verenigde Staten, omdat de Filippijnen is gevestigd in Zuidoost-Azië. Sommige van mijn favoriete plaatsen om te hangen en eten zijn: The Fort, Greenbelt in Makati, Capitol Commons (kindvriendelijk), The Palace, en Metro Walk. Veel van de lokale bevolking hebben de neiging om op te hangen in de enorme winkelcentra vanwege de vochtige weer en vervuiling. De winkelcentra hier gezet USA eigenschappen te schande. Winkelcentra hier kan variëren 3-7 verdiepingen hoog en zijn zelfs 1 of 2 mijl lang, waar je niet eens het einde kunnen zien.

Paul Khan
Paul KhanDe Bary
21-08-14

Dit is Azië, chaos, maar geweldig om te feesten en eten voor goedkoop, $ 100 duurt de hele dag

Dennis Rossi
Dennis Rossi
26-06-14

Ik wil herzien Manila, want ik ben van de Filippijnen en ik ben opgegroeid in de stad. Er zijn veel dingen die ik graag en hou niet van de stad, maar ik denk dat ik gewoon schrijven wat ik wil, omdat ik denk dat het niet patriottisch om dingen die de neiging heeft om de reputatie van uw stad en land te ruïneren schrijven. Wat ik graag in Manilla is de nabijheid van niet alleen van winkelcentra, maar ook uit hotels, scholen en zelfs ziekenhuizen. Ik hou ook van zijn vriendelijke mensen.

Plan een reis naar Filipijnen