Tbilisi

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Epic, Tbilisi Inn en Rustaveli Palace drie van de beste goedkope hotels in Tbilisi. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tbilisi zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Tbilisi

vanaf € 32
vanaf € 59
vanaf € 150

Wat zeggen reizigers over Tbilisi?

9,8
Fans van geschiedenis
9,7
Rugzaktoeristen
7,5
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Fans van het nachtleven
6,6
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (84)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
12-08-15

Foto van het standbeeld Kartulis Deda "Mother Georgia" neer te kijken op de fascinerende stad Tbilisi. Het standbeeld bijna zeventig voet hoog werd gebouwd in 1958 aan de stad 1500-jarig bestaan ​​te vieren. Ze staat symbool voor de Georgische karakter: in haar linkerhand houdt ze een schaal met wijn voor degenen die komen als vriend te begroeten en in haar rechterhand een zwaard voor degenen die vijand. De oude stad is een gebied van smalle kronkelende straatjes en verheven balkons. . . stad heeft een "met het gebeuren" gevoel. Suggestie verblijf in Boutique British House, die rust op een rustige groene zijstraat van het centrum van de stad. Plaats is gezellig met een prachtig Georgische gastvrijheid!

Child of Bohemia
Child of BohemiaKaapstad
05-04-15

Ik hield echt van deze stad als er u kunt een aantal decadente sfeer voelen sommige delen zijn soort geruïneerd. De lokale bevolking zijn super vriendelijk en hoewel ze heel goed Engels spreken zullen ze willen uren en uren besteden aan het praten met u en biedt u de lokale drank en voedsel.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
08-09-14

echt interessant stad, moderne en oude dicht bij elkaar renovatet of niet, vriendelijke en veilige sfeer, goede restaurants en een aantal bars, de moeite waard om te bezoeken

Harold
HaroldBrooklyn
06-11-13

Deze prachtige stad is een verborgen parel van Europa. Dit is Praag of Krakow 20 jaar geleden en staat aan de vooravond van een belangrijke uitbreiding in het toerisme. Ontkomen aan haar instabiele pasta, Tbilisi heeft alles wat je in een stedelijke Europese bestemming zou willen - een prachtige oude stad, uitstekende restaurants, goede nacht het leven, en gemakkelijke toegang tot best-in-class culturele en natuurlijke bezienswaardigheden.

Plan een reis naar Georgië