Kumasi

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Golden Tulip Kumasi City, Asantewaa Premier Guesthouse en Royal Park Hotel drie van de beste goedkope hotels in Kumasi. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kumasi zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kumasi?

Beoordelingen van leden (7)
Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Het kan chaotisch zijn, maar een bezoek aan de markt van deze stad is een onvergetelijke ervaring. Wees op uw hoede van sjacheraars - je jezelf kunt dwalen over de plaats als je er gewoon om het te controleren. Je zult hulp nodig als u op zoek bent naar iets specifieks wel. Zoals met de meeste drukke plaatsen in Afrika, wil je de kostbaarheden je in met je mee, maar laat dit niet ontmoedigen u uit te gaan, omdat een bezoek aan de markt een spannend, interessant en leuk uitje kunnen minimaliseren.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
24-06-14

interessant plek veel te zien door rond te lopen, kleurrijk, bijna geen uitgaansleven, bars

Emmanuel
EmmanuelKumasi
06-01-17

Kumasi is de hoofdstad van de Ashanti-regio, een zeer belangrijke en historische centrum voor Ghana. Traditie wordt gehouden zeer hoog in Kumasi en combineert heel goed met de moderniteit. Er is een breed scala aan attracties in Kumasi. De Manhyia Palace, de zetel van de koning van Ashanti en leden van de koninklijke familie is gelegen in het noordelijke deel van de stad.

Ali Rahman
Ali RahmanKumasi
06-01-17

Ik heb hier al sinds geboorte

Plan een reis naar Ghana