Panajachel

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Beautiful Apartments by the Lake, ABU hotel en Hotel Posada Don Margarito No. 2 drie van de beste goedkope hotels in Panajachel. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Panajachel zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Panajachel?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,4
Fans van de buitensport
7,5
Rugzaktoeristen
7,5
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (11)
Marleen Audoor
Marleen AudoorAntwerpen
06-01-17

Prachtig, een hotel aan de rand van het water, van daaruit nog mooie dorpjes bezocht aan de overkant van het meer , als herinnering een zeer mooi schilderij bij Gloria gekocht

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
25-10-15

Major Guatemalteekse toeristische bestemming op het meer van Atitlan. Het is zeker een bezoek waard. Het meer is prachtig. De stad zelf is niets bijzonders, en is vooral gericht op toeristen naar het meer. Dat gezegd hebbende zijn er tal van hostels en hotels en het maakt een degelijke basis voor verdere verkenning van de regio.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
15-08-14

plek om de boot te nemen naar het meer over te steken, tal van bars en restaurants, veel toeristen, ook genoemd Gringotenango

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Panajachel is de gringo toegangspoort tot Guatemala mooiste natuurlijke attractie - Lake Atitlan. Een bron gevoed kratermeer omringd door jungle bedekte vulkanen, wordt de instelling het best te omschrijven als ongerept. Het enige dat ontbreekt is een meer monster en / of een pterodactylus naar de scène te voltooien (hoewel het gerucht gaat dat er één van de voormalige). Om dat laatste te zien, moet een goede dosis van de lokale bloemen hallucinogeen het lukken. Als je zo geneigd bent, San Pedro de la Laguna (aan de overkant van het meer vanuit Panajachel) is een goede hippie ontmoetingsplaats om zo'n Castaneda-ish reis te beginnen.

Plan een reis naar Guatemala