Tullamore

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Willow Wood House, Newtown Inn en Burren Lodge drie van de beste goedkope hotels in Tullamore. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tullamore zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tullamore?

Beoordelingen van leden (3)
Gerard Keyes
Gerard KeyesLincoln
06-03-13

Ik moet het 5 sterren zoals het is geboortestad van mijn vader 'en ergens Ik heb vele malen bezocht om mijn familie te zien.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
18-11-12

Ik bezocht Tullamore meer bij toeval dan als een onderdeel van het plan. Ik was niet op de hoogte van Tullamore Whiskey, die ik ontdekte bij terugkomst van mijn reis is heel beroemd. Check out de distilleerderij en te leren over Irish Whiskey, en mee naar huis nemen een fles of twee van whiskey. U kunt ook willen proberen honing mist, dat is een whiskey likeur geproduceerd in Tullamore. Ik zou het niet kopen van een fles te bevelen hoewel, tenzij je echt graag mierzoet likeuren

Alan Brutenic
Alan BrutenicPraag
25-02-12

Plan een reis naar Ierland