Amritsar

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Taj Swarna - World Class Hotel, Humble Hotel en Holiday Inn AMRITSAR RANJIT AVENUE drie van de beste goedkope hotels in Amritsar. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Amritsar zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Amritsar?

9,8
Spitiruele Zoekers
9,8
Fans van geschiedenis
7,9
Fijnproevers
7,9
Reizende Gezinnen
7,0
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (24)
Kamalan Travels
Kamalan TravelsNew Delhi
19-01-16

Een heilige stad met een bewogen geschiedenis, Amritsar nooit ophoudt te verbazen de bezoeker met zijn sobere veerkracht. Het ontleent zijn naam aan de tank die de beroemde Gouden Tempel, wat zich vertaalt naar de 'pool van de nectar van onsterfelijkheid' omringt. De stad houdt het onderscheid van het zijn de spirituele troon van de Sikh geloof en miljoenen trouwe schare van de stad elke dag om een ​​glimp van het heiligdom van de Gouden Tempel te krijgen. De allure van spiritualiteit en ongetwijfeld zijn geschiedenis maakt Amritsar een favoriete bestemming.

Eliveth Sáenz
Eliveth SáenzPuebla
20-08-15

Amritsar, Punjab, India! Huis van de gouden tempel. Een van de beste dingen te zien in dit pittoreske dorp. Het is zo verhelderend en rustgevend. Zorg ervoor dat je hier vroeg en draag een hoofddoek en verwijder schoenen. Must see!

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

De Punjabi stad Amritsar is de heiligste stad van de Sikh religie en de thuisbasis van de Gouden Tempel, absolute hart Sikhisme's. Elders, Amritsar is net als overal elders in India - stoffige en slechte - maar de Gouden Tempel (de centrale heiligdom is eigenlijk behandeld in massief goud) is fantastisch, een plek met een authentieke sfeer van serene spiritual verering, en een geweldige plek voor foto's, met name in het gouden licht van zonsopgang of zonsondergang. De wijken van de oude stad zijn interessant om te verkennen, en tal van dhabas de stad (snackbars) serveren smakelijke en het vullen van Punjabi gerechten. Amritsar is ook het startpunt voor diegenen die reizen over land in Pakistan - het is slechts 32 km afstand van de stad Lahore via de Attari / Wagah grens, zelf een bezoek waard voor de grens-afsluitende optocht elke avond de moeite waard.

Arjun Singh
Arjun SinghBombay
03-03-13

Amritsar wordt ook wel als 'goeroe ki Nagri "is het mooie nd heiligste city.its oude naam was' goeroe ka chak" .amritsar wordt vastgesteld door sikhs vierde goeroe Sri Goeroe Ram Das ji nd mensen ook noemden het Ramdas nagri.this is het centrum van Sikhism.nd mensen kwamen hier frm wereldwijd Gouden tempel, jalian Waala Bagh te zien, nd wagha border.Durgiana mandir is ook mooi om te see.If we praten abt Amritsar, het is zo nyc plek om hier see.come nd genieten .we blij met de hele wereld in onze heilige stad Sri Amritsar sahib.

Plan een reis naar India