Karbala

20 jun. 2019 - 21 jun. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Karbala met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Karbala rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Karbala hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Karbala. Ook wanneer je een last minute hotel Karbala wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Karbala? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Karbala voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Karbala

vanaf € 75

Wat zeggen reizigers over Karbala?

9,8
Spitiruele Zoekers
9,8
Vegetarisch
Beoordelingen van leden (14)
Fatema Khambhati
Fatema KhambhatiKhambhat
26-12-2015

De stad is een van Irak rijkste, profiteren van zowel religieuze bezoekers en landbouwproducten, vooral data. Het bestaat uit twee districten, "Old Karbala," het religieuze centrum, en "New Karbala," een woonwijk met islamitische scholen en overheidsgebouwen. In het centrum van de oude stad is de Masjid al-Hussein, het graf van Hussein ibn Ali, kleinzoon van Mohammed door zijn dochter Fatima Zahra en 'Ali ibn Aboe Talib. Hoessein graf is een bedevaartsoord voor vele shi'itische moslims, vooral op de verjaardag van de slag, de dag van 'Ashura. Veel ouderen pelgrims reizen er om de dood af te wachten, omdat ze geloven dat het graf van een van de poorten van het paradijs zijn. Een ander brandpunt van de shi'itische pelgrimstocht naar Karbala is al-Makhayam, traditioneel verondersteld om de locatie van Hussein's kamp, ​​waar de dood van Hussein en zijn volgelingen in het openbaar wordt herdacht worden. Veel vrome sjiieten vragen om te worden begraven in en rond Karbala en een groot deel van Karbala economie is verpakt in de begrafenis business. vereniging van de stad met de sjiitische islam hebben het tot een centrum van religieuze plek, evenals de eredienst gemaakt; het heeft meer dan 100 moskeeën en 23 religieuze scholen, waarvan wellicht de meest bekende is die van Ibn Fahid, ongeveer 440 jaar geleden gebouwd. De stad ontstond rond de twee heiligdommen van Hussein ibn Ali en zijn broer al-Abbas, en als zodanig de lay-out van de stad is gecentreerd rond de heiligdommen. In 1994, Saddam Hussein vernietigde de huizen tussen de heiligdommen om creëerde een enorme betonnen snelweg tussen de twee.

Adnan Hosseini
Adnan HosseiniSão Paulo
06-01-2017

Haram al-Husseini

Mohsen Nasser
Mohsen NasserBeiroet
06-01-2017

Het is de beste plaats in de wereld !!!!!!!

Hossein Mahani
Hossein MahaniKerman
06-01-2017

کربلا را کربلاییان می شناسند و بس. اینجا تربت پاک سیدالشهدا و یاران باوفای اوست. اینجا تربت قمر بنی هاشم است. اینجا محل ریخته شدن خون خداست.

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is februari, met een gemiddelde van € 58 per nacht. De duurste maand om in Karbala te verblijven is april, met een gemiddelde prijs van € 87 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in juni vorig jaar was € 68 per nacht. Dit is 4% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 72 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Karbala in juni is 32,8°C/91,0°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 44,2°C/111,6°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 4,5°C/40,1°F.

Plan een reis naar Irak