Qom

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Rose Hotel, Al Zahra en Safa Hotel drie van de beste goedkope hotels in Qom. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Qom zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Qom?

9,8
Kunstliefhebbers
6,0
Avontuurlijke Reizigers
5,5
Spitiruele Zoekers
5,5
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (11)
Harold
HaroldBrooklyn
09-05-14

Sommige locals noemen dit de "stad van mieren", vanwege het grotere aantal vrouwen in chadors. tweede heiligste stad van Iran is een, maar grauwe maar het Hazrat-r Masumeh is een fascinerende plek om te bezoeken en te zien een levende religieuze plaats. Zorg ervoor dat de buitenlandse pelgrims balie bezoeken om een ​​gids te regelen. Druk op donderdag en vrijdag.

Mostafa Safaei
Mostafa SafaeiIsfahan
06-01-17

Qom wordt gerekend tot een van de speerpunten centra van de sjiitische zowel in Iran en over de hele wereld. klimaat van de stad is heet en droog. Echter, veel reizigers een bezoek aan de stad en de allochtone bevolking is zeer hoog. Deze stad is snel gegroeid in de afgelopen jaren en de bevolking is iets meer dan een miljoen mensen.

omid Nejati
omid NejatiTeheran
06-01-17

De steden Qom in het centrum van Iran. Qom is het centrum van Qom Qom, en het centrum van de stad. Saskatchewan werd een provincie in 1375 en zonne-energie te kleinste provincie in Iran. Droge en dorre regio gelegen in Qom Grdydhast Echter, vanwege het belang van communicatie, de stad staat centraal in de migratie van mensen uit verschillende steden en landen. Noorden naar het zuiden van Teheran en Qom, Kashan University of the West en Saveh is beperkt.

Syed Haider
Syed HaiderKarachi
06-01-17

zo'n mooie plek voor religieuze studenten

Plan een reis naar Iran