La Spezia

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Levante Blu, Monteverdi Resort en La Spezia Inn drie van de beste goedkope hotels in La Spezia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in La Spezia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over La Spezia?

9,8
Reizende Gezinnen
8,3
Fans van de buitensport
7,3
Rugzaktoeristen
7,3
Fans van geschiedenis
7,3
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (13)
Nally
NallyNew York City
05-10-14

Drukke, zanderig La Spezia is de onvermijdelijke drukke toegangspoort tot de Cinque Terre. Er is een grote haven, een grote marine aanwezigheid, en een treinstation aan te sluiten op de punten westen en het zuiden. Geen behoefte om te blijven hangen.

Laurel W
Laurel WCalgary
06-01-17

La Spezia is gunstig gelegen in de buurt van Cinque Terre, maar biedt betere stranden, meer accommodaties, en nog veel meer restaurants. Het heeft ook meer culturele aanbod zoals musea met Romeinse kunstvoorwerpen en museum met schilderijen van Italiaanse meesters.

Heather Fisher
Heather FisherSydney
06-01-17

La Spezia is een prachtige havenstad aan de Middellandse Zee en de back-up op mooie reusachtige groene bergen. Er zijn tal van hotels, restaurants, activiteiten en prachtige wandelpaden. Vanaf hier kunt u een boot taxi nemen naar het kleine vissersdorpjes bekend als de Cinque Terre. Ingebouwd in de zijkanten van de kliffen, de dorpen zijn kleurrijk en prachtig om te zien vanaf het water. Of u kunt de trein en ga naar Vernazza te nemen en vervolgens wandelen naar elk dorp. Het is een geweldige ervaring met een adembenemend uitzicht. De dorpen druk kan krijgen, maar zijn de moeite waard de sites en theres plek om een ​​duik nemen in de zee.

Nat Martinez
Nat MartinezBuenos Aires, Argentina
06-01-17

's nachts sliepen in Albergo il Sole, om de volgende dag door te brengen in Cinque Terre. Mooie zeezijde stad.

Plan een reis naar Italië