Villasimius

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Stella Maris, Cruccùris Resort en Hotel Belvir drie van de beste goedkope hotels in Villasimius. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Villasimius zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Villasimius?

Beoordelingen van leden (5)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
10-02-14

Villasimius itaelf is niets bijzonders. Het is vrij nieuw en er is niets echt waard om te zien, afgezien van de zee natuurlijk.

HUNKYDORY TRAVEL
HUNKYDORY TRAVEL
01-02-13

Als uw hoge rente is in de zee, duiken, die in het wild dus Villasimius is een geweldige plek in je emmer-lijst naar Italië te gaan. Klein dorp in Zuid-Sardinië in het natuurreservaat van Capo Carbonara, zeer dicht bij Cagliari, hier gaat om een ​​deel van het heelal te voelen. Officiële Website waar informatie te vinden over routes en excursies is http://www.villasimius.org/en

Jacopo Mensa
Jacopo Mensa
06-01-17

Plaats bekend om de zee en de hotels.

Massimo Galofaro
Massimo GalofaroDen Burg
05-01-12

Plan een reis naar Italië