Lamu

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Lamu Poolhouse, Msafini Hotel en Sweet Banana House drie van de beste goedkope hotels in Lamu. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Lamu zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Lamu?

9,8
Rugzaktoeristen
7,6
Fans van geschiedenis
7,5
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (9)
Margot B
Margot BPortland
16-08-14

Lamu Island is populair bij backpackers, die komen om zijn mooie stranden en goedkope accommodatie. De stad zelf heeft een oud fort, een ezelopvang (en veel ezels - maar geen auto's), en vele moskeeën. De bevolking is voornamelijk moslim, dus dienovereenkomstig kleden.

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
06-01-17

Lamu is een prachtig eiland voor de kust van Kenia. De oude stad, die dateert meer dan 500 jaar, ademt geschiedenis - met smalle straatjes en een relaxte sfeer - is nu een UNESCO World Heritage Site. De stranden zijn ook fijn.

Carol Driver
Carol DriverLonden
01-12-13

Als onderdeel van de Lamu archipel van Kenia, Lamu is de oudste levende stad van het land. Het is op afstand, beschikt over de beste bewaarde Swahili nederzetting in Oost-Afrika - en, tot voor kort, alleen gebruikt ezels als vervoer, dat is een top reden om te bezoeken.

Don Poisson
Don PoissonVancouver
06-01-17

Warm, vriendelijk en rustig. De straten zijn te smal voor auto's, katten en ezels vrij rondlopen. Er zijn een paar grote, goedkope visrestaurants langs de waterkant. Huur een dhow voor een dagje zeilen en een beetje vissen.

Plan een reis naar Kenia