Nanyuki

31 jan. 2020 - 1 feb. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Nanyuki met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Nanyuki rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Nanyuki hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Nanyuki. Ook wanneer je een last minute hotel Nanyuki wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Nanyuki? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Nanyuki voor jou te vinden.

Wat zeggen reizigers over Nanyuki?

Beoordelingen van leden (3)
Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
05-02-2014

Prachtig gelegen aan de voet van Mount Kenya, en grenzend aan Ol Pajeta Conservancy. Het is een geweldige plek om te stoppen voor de lancering in een van beide. Door de legerplaatsen er een aantal expats rond en over. Het betekent ook de bars kan baldadig te krijgen, en zakkenrollen is een reëel risico. Echter, het is ook gastheer voor coffeeshops zoals Dormans, en andere, meer luxe plekken, zoals Brown's kaas, Lily Pads, Trout Tree, en Barney's.

DAN Carryme
DAN CarrymeNairobi
06-01-2017

gematigde maar veel zorgvuldigheid is nodig

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
19-10-2013

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is november, met een gemiddelde van € 66 per nacht. De duurste maand om in Nanyuki te verblijven is juni, met een gemiddelde prijs van € 151 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in januari vorig jaar was € 151 per nacht. Dit is gelijk aan de gemiddelde prijs per nacht in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Nanyuki in januari is 18,1°C/64,6°F. De warmste maand is meestal februari, met een gemiddelde van 26,9°C/80,4°F. De koudste maand is februari, met een gemiddelde temperatuur van 10,6°C/51,1°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Nanyuki is Nanyuki (NYK) (0,00 km). Andere luchthavens in de buurt zijn onder andere: Samburu (73,43 km)

Plan een reis naar Kenia