Koeweit

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Four Seasons Hotel Kuwait at Burj Alshaya, JW Marriott Hotel Kuwait City en Sheraton Kuwait, a Luxury Collection Hotel, Kuwait City drie van de beste goedkope hotels in Koeweit. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Koeweit zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Koeweit?

9,8
Fans van geschiedenis
8,4
Reizende Gezinnen
8,2
Kunstliefhebbers
7,2
Zakenreizigers
6,9
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (60)
Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
24-06-16

Een combinatie van de moderne geld en oude geschiedenis mix om de unieke architectuur en de cultuur van Koeweit-Stad te creëren. Ondanks het geld en infrastructuur Koeweit worstelt nog steeds met veel landbouw te handhaven in de zinderende hitte van de droge woestijn landschap.

Shabu Pappachan
Shabu PappachanCalgary
26-02-16

Koeweit is de hoofdstad en grootste stad van Koeweit. Het heeft een bevolking van 2,1 miljoen in het grootstedelijk gebied. Koeweit-Stad is de politieke, culturele en economische centrum van Koeweit. Koeweit-Stad wordt beschouwd als een wereldstad. handel en transport behoeften van Koeweit-Stad's worden bediend door Koeweit. Het heeft een groot winkelcentrum genaamd Avenues en 360 ° mall. De economische, culturele en politieke hoofdstad van Koeweit, Koeweit-Stad ligt aan de kust van de Perzische Golf, en is een mix van exclusieve westerse stijl hotels, ontwerper winkelcentra, de traditionele islamitische architectuur, straat markten, en nog steeds oorlog verscheurde gebouwen. De geschilderde stalen Kuwait Towers zijn het symbool van de stad, en zijn voorzien van een uitkijkplatform en restaurant kijkt uit over Koeweit. Bezoek de Sadu House te leren over Bedouin cultuur en shop voor handgemaakte ambachten en fabrics.Kuwait stad de hoofdstad en grootste stad van Koeweit. Het heeft een bevolking van 2,1 miljoen in het grootstedelijk gebied. Koeweit-Stad is de politieke, culturele en economische centrum van Koeweit. Koeweit-Stad wordt beschouwd als een wereldstad. handel en transport behoeften van Koeweit-Stad's worden bediend door Kuwait International Airport, Mina Al-Shuwaik (Shuwaik Port) en Mina Al Ahmadi In 1613, de stad van Koeweit werd gesticht in het hedendaagse Koeweit-Stad. In 1716, de Bani Utubs vestigden zich in Koeweit. Op het moment van de komst van de Utubs, werd Koeweit bewoond door een paar vissers en vooral fungeerde als een vissersdorp village.In de achttiende eeuw, Koeweit voorspoedig en werd al snel de belangrijkste commerciële centrum voor de doorvoer van goederen tussen India, Muscat, Bagdad en Arabia.By het midden van de jaren 1700, Koeweit had al zich gevestigd als de belangrijkste handelsroute uit de Perzische Golf naar Aleppo.

Maged Soliman
Maged Soliman
10-07-14

Koeweit-Stad is een leuke plek om te bezoeken en te verblijven. Het heeft veel goede restaurants en plaatsen die is leuk om te zien. Eén van de meest bijzondere plek om te bezoeken is Koeweit toren. De Koeweit toren is heel bijzonder en je kunt alle Koeweit stad en in de buurt te zien om het vanaf daar. Het restaurant van de toren is heel bijzonder en de gerechten zijn zeer prachtig.

Harold
HaroldBrooklyn
10-07-14

De Golf staat bekend om glitter en glamour en, zoals andere landen in de regio gaan om te strijden voor het toerisme, zijn zij begonnen met hun lokale smaak te verliezen door middel van een mix van immigratie en geglobaliseerde "mallification." Koeweit breekt de schimmel. Dit is niet een plek waar veel toeristen of rechtbanken hen aantrekt. Het heeft ook minder iconische toeristen bezienswaardigheden. Het resultaat is een golf land dat zijn cultuur heeft behouden. Een beetje korrelig en moeilijker te navigeren, is dit de plek om te bezoeken als u wilt ontdekken en zich de Golf Arabische cultuur. De mensen waren ongelooflijk vriendelijk tijdens mijn bezoek. We brachten een fortuin op taxi's (veel beter om te onderhandelen over een halve of hele dag tarief), maar de inspanning en kosten werden goed beloond. Het hoogtepunt van ons bezoek was de oude souk. De belangrijkste bezienswaardigheden van Koeweit-Stad kan gemakkelijk worden gezien in een dag of twee, maar ik kon eindeloos tijd te besteden eten, mensen te kijken, en spreken de lokale bevolking en de oude souk is de plek om het te doen.

Plan een reis naar Koeweit