Stari Grad

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartments Runac, Apartments Sunce en Peter&Zana Apartments drie van de beste goedkope hotels in Stari Grad. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Stari Grad zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Stari Grad?

9,8
Rugzaktoeristen
7,7
Fans van geschiedenis
7,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (4)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington D.C.
21-08-15

Terwijl de meeste bezoekers het hoofd naar de belangrijkste stad van Hvar Hvar, in oostelijke richting naar de minder bezochte Stari Grad is de beste manier om dit eeuwenoude eiland ervaren. Stari Grad is eigenlijk een van de oudste steden in heel Europa, door de Grieken gevestigd als een visserij en handel haven. Vandaag kunt u de oude stad straat kuieren, wandelt over de glooiende bergen en geniet van heerlijke visgerechten.

Tessa Kleingeld
Tessa Kleingeld
10-04-15

Deze historisch rijke, rustige en contemplatieve kleine eiland stad was de favoriet van onze island hopping tour. Niet zo veel toeristen komen hier en u zult een reeks van clubs langs de dokken niet vinden. Geniet van de zonsondergang langs de haven met een gin & tonic en geniet van de stille schoonheid.

Nicolas Karlen
Nicolas KarlenParijs
11-08-11

Maty
MatyOštarski Stanovi
19-01-12

Plan een reis naar Kroatië