Riga

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Monika Centrum Hotels, Bellevue Park Hotel Riga en Radi Un Draugi drie van de beste goedkope hotels in Riga. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Riga zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Riga?

9,8
Fans van geschiedenis
8,8
Avontuurlijke Reizigers
8,0
Kunstliefhebbers
7,9
Reizende Gezinnen
7,8
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (70)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Riga is een plek waar je ervaring hangt voor een groot deel op wanneer u ervoor kiest om te bezoeken. Bubbling met concerten, street-leven, en meer dan zijn deel van de feesten in de warmere maanden, kan Riga vaak lijken een beetje verschrompeld in de kou, toen de mooie buitenruimten zijn niet op hun best gebruik worden gezet. Het hele jaar door, maar de oude centrum van de stad is prachtig, het bier is in feite heel goed, en de vrouwen heel mooi. Tijd uw bezoek rechts en je zult een geweldige tijd hebben: het is een plek best ervaren als een sociale stad.

Johan Blom
Johan Blom
10-03-13

Wist niet wat te verwachten toen we hier traveld. Aangenaam verrast. Zeer mooie stad en de mensen. Lekker eten en prijzen. Terug te gaan deze zomer zeker!

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
06-01-17

Riga is een mooie Letse stad, hoewel de meeste mensen zijn waarschijnlijk geïnteresseerd zijn meestal in de oude stad gedeelte. Ik vond tal van plaatsen voor sfeervolle runs, de parken zijn schoon, en de oude stad druk en vol energie.

travel33
travel33Los Angeles
06-01-17

Ik ben zo dankbaar ik Riga niet verwijderen van mijn Europese reis reisschema. Riga eindigde als mijn meest favoriete stad van de Baltische staten bezocht ik (Litouwen, Letland en Estland). De gebouwen waren prachtig, de stad was levendig, de mensen waren super aardig. Ik kan het niet zetten in woorden, Riga is gewoon een geweldige stadje. Ik ben verbaasd dat het heeft niet gekregen meer publiciteit voor het toerisme. Ik heb gehoord dat Riga is het "het" plek voor jongens van Scandinavië naar buiten te komen om te feesten (bachelor, verjaardag, enz.,). Nu ik er geweest ben, ik kan zien waarom!

Plan een reis naar Letland