Jūrmala

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Villa Florio, Boutique Apartment B.I.G. en PribaltDom drie van de beste goedkope hotels in Jūrmala. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Jūrmala zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Jūrmala?

9,8
Groene Reizigers
7,6
Reizende Gezinnen
7,3
Wellness
6,1
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (8)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Een strandhuis badplaats een korte 30-minuten durende reis buiten de Letse hoofdstad, Jurmala is een heerlijke plek om te ontspannen bij goed weer, en volledig charmant, maar een beetje saai. De houten huizen van het centrum van de stad zijn prachtig, maar neem de rhapsodizing erover door de plaatselijke bevolking in Riga met een korreltje zout.

Latatlas
LatatlasRiga
12-08-13

Review door Latatlas website: http://www.latatlas.lv e-mail: info@latatlas.lv Jurmala kust heeft witte, schone kwartszand stranden, dennenbossen en dunes.In zomerseizoen open-air cafe's actief zijn op de belangrijkste Jurmala stranden, water en sportuitrusting is te huur. Belangrijkste plaatsen die worden aanbevolen om te bezoeken zijn: -Jomas straat (de meerderheid van de winkels en Parijse begrippen in deze straat zijn architecturale monumenten); -Dzintari Concert Hall (wordt beoordeeld als een van de beste gebouwen in Europa, omdat het zorgt voor een uitstekende akoestiek, tijdens het zomerseizoen diverse concerten en evenementen vinden plaats in de concertzaal); -De Sculptuur "Turtle"; -Jurmala Stadsmuseum (tentoonstellingen over het oord leven vanaf het einde van de 19de eeuw); -Jurmala Openluchtmuseum (demonstreert huishouden typisch vissersdorpje 'aan het eind van de 19e eeuw); -Het Natuurpark van Ragakapa (park is uniek vanwege zijn eeuwenoude pijnbomen, zeldzame soorten vogels en dieren).

europeforfree.travel
europeforfree.travelRiga
11-06-13

Ga naar de Baltische zee, zoals Jurmala in Letland, hier krijg je de ongerepte natuur, lange zandstranden (hoewel vrij een koude zee), gezond en natuurlijk eten en goede, redelijk geprijsde spa-behandelingen.

Masha3110
Masha3110Moskou
06-01-17

Very nice place! :)) Ik ging er in de zomer op de New Wave Contest dat was geweldig! :))

Plan een reis naar Letland