Kluang

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Anika, KSK B&B en B@Home drie van de beste goedkope hotels in Kluang. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kluang zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kluang?

9,8
Rugzaktoeristen
7,5
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (6)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
25-07-14

district Kluang ligt ongeveer 110 kilometer ten noorden van Johor Bahru. De naam "Keluang": een soort vliegende vos die vroeger in overvloed in de wijk te pas tientallen jaren geleden, toen de jacht en ontbossing het grootste deel van hun natuurlijke habitat hebben vernietigd. Bezoekers kunnen vrijetijdsbesteding wandelingen of fietstochten te nemen op het Zenxin Organic Park of een wandeling door de Kahang Low Rise theeplantage.

Cindy Pain
Cindy PainSeattle
06-01-17

Ik bracht enkele maanden in Maleisië en home based in Kluang. Wat ik herinner me het meest is het afstappen van het vliegtuig in Singapore en het voelen van de warmte envelop me. Elke ochtend in Kluang de mannen van de moskee zou een nummer als melodie verheugd over de dag zingen. Alles was rustig tot het lied eindigde dan de vogels zou tjilpen, de klokken van fietsen zou beginnen te rinkelen, en ten slotte het gelach van de kinderen op weg naar school kon worden gehoord. Het was een prachtige manier om wakker te worden van de dag.

Chai Ritfei
Chai RitfeiSingapore
06-01-17

nice.

Jiaying Love
Jiaying Love
23-06-12

Plan een reis naar Maleisië