Cuernavaca

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Racquet Cuernavaca, Villa Bonita Les Terrasses en Mision Grand Cuernavaca drie van de beste goedkope hotels in Cuernavaca. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cuernavaca zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cuernavaca?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Kunstliefhebbers
8,6
Fans van de buitensport
7,4
Rugzaktoeristen
7,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (12)
Pippa Vague
Pippa VagueWellington
06-12-15

Gewoon een beetje meer dan een uur van Mexico City, Cuernavaca is een prachtige plek om een ​​dag of langer door te brengen. De stad is rijk aan koloniale geschiedenis, die rond zorgt voor een interessante wandeling, en het omliggende gebied is bergachtig en bedekt met kleurrijke en geurige wilde bloemen.

A Closer Look Tours
A Closer Look ToursPhoenix
28-07-14

Uitstapje buiten Mexico City voor een korte trip naar Cuernavaca. Bekend als de "Stad van de eeuwige lente ', herbergt belangrijke bezienswaardigheden zoals de Cortez paleis en de kathedraal. Next, een wandeling door de smalle straatjes te midden van de koloniale gebouwen van Taxco. Deze zilveren mijnbouw stad wemelt van ouderwetse charme. Zie de vergulde altaren van de Santa Prisca kerk en een bezoek aan de La Borda Plaza.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Cuernavaca is lokaal bekend als 'La ciudad de la Eterna primavera' - de stad van de eeuwige lente. Met zijn weelderige omgeving, aangename klimaat en de vriendelijke bevolking, is Cuernavaca's tagline welverdiend. Een Monterrey Tech campus maakt deze stad een populaire zomer studeren in het buitenland plaats met buitenlanders en Mexicanen gelijk en dus is er mucha fiesta tambien, Guey!

Raymond Banzo
Raymond BanzoMexico-stad
06-01-17

Een geweldige plek om te gaan in het weekend .. Erg mooi weer om de dag te genieten bij het zwembad en naar een aantal mooie plekken in de nabijgelegen gebieden te zien

Plan een reis naar Mexico