Ulaanbaatar

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ulaanbaatar Hotel, Kempinski Hotel Khan Palace en Shangri-La Hotel, Ulaanbaatar drie van de beste goedkope hotels in Ulaanbaatar. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Ulaanbaatar zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Ulaanbaatar?

9,8
Reizende Gezinnen
9,0
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Fans van geschiedenis
7,5
Fans van de buitensport
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (43)
Daddy Cool
Daddy CoolDubai
20-09-15

Zeer interessante stad met een mengeling van Mongoolse en Russische architectuur. Het terugvallen van de bergen maakt het ver schilderachtig.

Deborah
DeborahKuala Lumpur
15-09-15

Een groeiend smeltkroes van culturen in een kleine stad, Ulaanbaatar is unassumingly metropolitan. Er zijn internationale restaurants en grote winkelcentra. Echter, Ulaanbaatar is eigenlijk altijd alleen een tussenstop voor reizigers naar Mongolië als de belangrijkste trekpleister is het platteland. Dit zorgt voor een goede tussenstop te verjongen en verfrissen na weken in het wild.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
18-04-14

Veranderingen komen en voor de positieve in het trillen Mongoolse hoofdstad Ulaanbaatar. Veel residentiële en commerciële ontwikkelingsprojecten opduiken in de stad. Ik zou deze stad modern. Als gratis wi-fi is beschikbaar in de meeste restaurants en pubs, het is modern aan mijn boek. Ik voel veel meer positieve veranderingen in deze snel groeiende hoofdstad.

Peter Syme
Peter SymeAberuthven
05-09-13

De enige grote stad in Mongolië. Deze snel groeiende stad ontwikkelt zich snel, maar is nog steeds in een andere wereld voor de meeste steden. De start voor de meeste vakantiegangers post uit in de uitgestrektheid van Mongolië naar de woestijn te verkennen

Plan een reis naar Mongolië