Dunedin

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Portobello Motel, Cable Court Motel en George Street Motel Apartments drie van de beste goedkope hotels in Dunedin. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Dunedin zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Dunedin?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (24)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
23-04-13

Dunedin was een van mijn favoriete bestemmingen in het Zuidereiland als gevolg van Cadbury chocolade fabriek! De tour was geweldig. Als een universiteitsstad, de stad biedt culturele hoogtepunten; hoge kwaliteit lokale ambachtelijke, kunst, sieraden en mode-outlets. Niet alleen de kunst en geschiedenis, Dunedin is een uitstekende plek om wilde dieren en prachtige stranden te genieten aan de oostkust. Een aantal activiteiten in de buitenlucht, zoals surfen, cruises, golfen, vissen en mount-biking, Dunedin is ook een van de beste bestemmingen voor outdoor reizigers.

Geri Hamilton
Geri HamiltonHastings
28-10-12

: Pved de mensen en het voldoen aan de jonge mensen die op de grote OE veel plezier

Rachel Patterson
Rachel PattersonArlington
06-01-17

Ik studeerde aan Otago University voor een semester, dus ik leefde in Dunedin 5 maanden. Het is een fantastische plek om te wonen of te bezoeken. De architectuur is mooi en er is veel natuurschoon buurt staan ​​op de Otago Peninsula. Het is een beetje somber en het weer is erg wisselvallig, maar ik hou het toch.

Vanessa Watson
Vanessa WatsonWhangarei
06-01-17

Werkte daar gedurende drie weken. Wat ik zag rond Dunedin was prachtig. Liefde iets van de geschiedenis en er was enorm veel te bewonderen.

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland