Greymouth

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn South of the Barber Hostel, Modern BNB unit with Wifi and Breakfast en Greymouth Holiday Hut drie van de beste goedkope hotels in Greymouth. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Greymouth zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Greymouth?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (9)
Shaun Henderson
Shaun HendersonKailua
06-01-17

Ik woonde hier al ongeveer vijf maanden. een tijdje geleden dat ik er geweest zijn, maar ik herinner me het als een leuke, als iets run-down town. Absoluut een prachtig landschap, vriendelijke bevolking, enz. Downtown was niet veel, en vreemd genoeg niet veel van een waterfront te spreken. Check out Wild West Adventures en zeggen: "Hallo" naar Paul.

Chrystal Jade
Chrystal JadeMoana
06-01-17

niet zo fgood als Christchurch vóór de aardbeving, maar gemiddeld zijn er winkels en een paar activiteiten

Jennifer Forschler
Jennifer ForschlerSeattle
06-01-17

We brachten vier weken in Nieuw-Zeeland, een alledaagse was geweldig, maar we hebben echt genoten van Greymouth. Ten eerste, we verbleven in een vrolijke hostel met een grote reizigers vibe: http://www.globalvillagebackpackers.co.nz/ Hoewel het regende de hele tijd dat we in Greymouth, hadden we nog een explosie. Check out Monteiths brouwerij tour, en zorg ervoor dat hun Radler (lekker !!) te proberen. http://www.monteiths.co.nz/ Ook niet the Rocks Pancake http://www.punakaiki.co.nz/ missen Als je geluk hebt zul je een pinguïn waarneming op de weg heb je. Bereid je voor op nat weer, maar dat is de helft van het plezier van de Rocks Pancake toch.

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
20-10-11

Plan een reis naar Nieuw-Zeeland