Lahore

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Luxus Grand Hotel, Pearl Continental Hotel, Lahore en The Nishat Hotel drie van de beste goedkope hotels in Lahore. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Lahore zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Lahore

vanaf € 84
vanaf € 47

Wat zeggen reizigers over Lahore?

9,8
Fans van geschiedenis
8,2
Fijnproevers
7,2
Avontuurlijke Reizigers
6,4
Zakenreizigers
6,0
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (66)
Fahad Bukhari
Fahad BukhariRas al-Khaimah
12-06-16

Lahore. De naam spreekt boekdelen voor zijn rijke culturele en culinaire geschiedenis. Een eeuwenoude centrum van Mughal Beschavingen en nu het hart van Pakistan heeft alles te bieden voor een toerist. U wilt de historische forten, traditionele bazaars van Anarkali te zien of om te genieten van overheerlijke eten 24/7 in The Food Street, Lahore zal nooit teleurstellen. Het is een lager hart die nooit slaapt. Een must stad keer te zien in een mensenleven.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
27-08-15

Oh, Lahore hoe ik wil zo veel om terug te keren naar uw vuile, zo kleurrijk, hoog spirited stad. Ik was in Lahore jaar geleden en kwam in de ban. Het bruisende markten, de prachtige Badshani moskee, de tweede grootste in Zuid-Azië - 100.000 mensen kunnen op de binnenplaats genade in een keer. Lahore is de tweede grootste stad van Pakistan, maar het is goed bekend bij de Pakistaanse als "de culturele hoofdstad" van het land zo rijk in de kunsten en festivals. Ik droom van de toestand in de wereld te veranderen om terug te keren om deze levendige bijzondere stad.

Ali Syed
Ali SyedDjedda
28-11-14

Culturele hoofdstad van Pakistan (zelfs een van de culturele hoofdsteden van de sub-continent). Rijke geschiedenis die nog redelijk is bewaard gebleven en kleurrijke oude stad kan een bezoeker gedwongen dagenlang te houden. De zomer is serieus warm, maar de winters zijn relatief mild en najaar / voorjaar gewoon heerlijk. Veiligheidssituatie op het moment van schrijven van deze maken het moeilijk aan te bevelen voor een bezoek, maar als dat binnenkort wordt opgelost, dan is een bestemming niet te missen. En ik heb niet eens begonnen op de Lahori eten ...

Zafar Iqbal
Zafar IqbalIslamabad
04-09-13

Lahore is een historische stad en heeft veel historische plaatsen om te bezoeken. Het is een goed ontwikkelde stad, dus iedereen die een bezoek hier zult niet teleurgesteld worden.

Plan een reis naar Pakistan