Colón

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hacienda Los Ruiz, Cocoplum Panama en Arribamar drie van de beste goedkope hotels in Colón. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Colón zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Colón?

Beoordelingen van leden (8)
Yogic Traveler ❀
Yogic Traveler ❀Puerto Vallarta
18-05-15

Beter voor zeker, maar nog steeds niet een ongelooflijk veilige deel van Panama te bezoeken.

Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
08-12-14

We bezochten Colon op een cruiseschip, en het was een beetje eng gezien het feit dat het de enige poort die we ooit hebben bezocht (in tien cruises) dat een waarschuwing had over de veiligheid van de haven. We namen een cruiseschip excursie door de stad, die niet al te eng zag er in de buurt van de cruise-haven, en we gestopt bij de Gatun sluizen.

Herold Souter
Herold SouterJamaica
06-01-17

De Kanaalzone is een geweldige plek om te winkelen, vooral als je het kopen van je massa voor wederverkoop.

Emilie Daniel
Emilie DanielRandolph
06-01-17

Colon heeft de Free Zone, goed om te winkelen als je een paspoort en niet in Panama woont. Moet bezoeken de Washington Hotel, zie de kerk aan de overkant van het hotel en zie de breakwall.

Plan een reis naar Panama