Porto

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Porto River, Hotel Dom Henrique - Downtown en Hotel America drie van de beste goedkope hotels in Porto. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Porto zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Porto

vanaf € 61
vanaf € 81
vanaf € 205

Wat zeggen reizigers over Porto?

9,8
Fans van geschiedenis
9,1
Fijnproevers
7,8
Kunstliefhebbers
7,3
Reizende Gezinnen
6,8
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (143)
Rachel E.
Rachel E.Berlijn
09-05-16

Porto kan een van mijn nieuwe favoriete plekken. Dus chill en ontspannen met een leuke, gezellige gevoel maar een robuuste eten en wijn cultuur diep gezeten in de Europese geschiedenis. Perfect voor een lang weekend!

Adriana Silva
Adriana SilvaPóvoa de Varzim
19-10-15

Geweldige plek om te wonen of te bezoeken. Geweldig voor het studentenleven en 's nachts avonturen!

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
01-09-14

leuke stad, goede bars naast de rivier, een goede camping goed te bereiken met de bus,

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
06-01-17

Porto is de plaats die Gayle noemt het vaakst op proberen te achterhalen een manier om terug te komen. De rivier de Douro is prachtig en met alle Port huizen aan de ene kant van de rivier, er is meer wijn proeven en lekker eten om van te genieten. Het centrum is ook cool en we krabde alleen de rijken oppervlak in de beperkte tijd die we hier genoten.

Plan een reis naar Portugal