Porto

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Spectacular Views Penthouse Apartment, City Inn Little Comfy Flat 2 en River View Apartment with Private Garden drie van de beste goedkope hotels in Porto. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Porto zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Porto?

9,8
Fans van het nachtleven
9,8
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (7)
Joana Soares
Joana Soares
19-01-14

Slecht weer effecten op de stranden ten noorden van Portugal ... De loopbrug werd verwoest door de woedende zee!

Tracey Myers
Tracey MyersChicago
06-01-17

Overkant van de rivier van Porto, dit is waar je wilt gaan voor Port wijn rondleidingen en proeverijen. En maak je geen zorgen: er zijn tekenen overal om u te wijzen op hen!

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
06-01-17

Vila Nova de Gaia, of gewoon Gaia is gelegen in het Porto District, ten zuiden van de stad Porto aan de andere kant van de rivier de Douro. Het is ook bekend om zijn "lodges" (plaatselijk bekend als "grotten"), waar de wereldberoemde Port wijn is opgeslagen en ouder. De lodges waren een belangrijke toeristische attractie en de bron van fijne wijn en eten tijdens de huwelijksreis Gayle en ik genoten.

Beta
Beta
06-05-12

Plan een reis naar Portugal